kezmo Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jak ma się Domalux Extra Hard do Harzlacka ? Używa go ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Domaluxy generalnie śmierdzą na kilometr Hartzlack dużo mniej i jakby szybciej ten smród ulatuje Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Chodzi mi bardziej o przejrzystość i twardość powłoki. Natknąłem się ostatnio na ten lakier w sklepie i zastanawiam się czy jest tak dobry jak HL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Może z żywicą się pobaw? Daje bardzo fajną twardą powłokę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Używał ktoś z Was jakiegoś lakieru poliuretamowego z utwardzaczem na końcowe warstwy zamiast Domaluxu czy Hartzlack? Oczywiście coś sprawdzonego co zdaje egzamin, nie jakieś wynalazki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Olej. Olej to znaczy ???? najpierw ze dwie warstwy akrylu, a potem HL. Znowu wrócił na półki, domalux to już chyba historia. Jest jeszcze Rustins, albo był. Jak spytałem sprzedawcę o właściwości, w porównaniu do D i Hl to się mało nie zwalił w gacie ze śmiechu. Rustins to, podobno, nowa technologia. Uczciwie piszę, nie używałem, tyle, co ze słyszenia. A i mają klar do metalu, ale mała butla, nie wiem po ile i za ile jedno ani drugie, kilka lat temu (ładnych) to widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Akryl znam. Warstwy wychodzą "gumowate". No nic, trzeba kiedyś spróbować poliuretanu z utwardzaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi