STYCHU3 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Witam,chciałbym domalować biały pasek na czerwonej szczytówkę w kiju drop shotowym,jakiego lakieru użyć ,czy ktoś z kolegów robił taki zabieg kosmetyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 http://jerkbait.pl/topic/11359-malowanie-blank%C3%B3w/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 http://jerkbait.pl/topic/11359-malowanie-blank%C3%B3w/ Jano... Twoje siły są nieskończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Einstein twierdził, że tylko dwie rzeczy są nieskończone... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Einstein miał nieaktualne dane ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Może lepiej zrobić omotki z żółtej nici fluo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Robilem cos takiego Nitka fluo, a na to lakier do omotek wymieszany z proszkiem fluo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Nitka fluo, a na to lakier do omotek wymieszany z proszkiem fluo A gdzie takie rzeczy mozna nabyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 A gdzie takie rzeczy mozna nabyc? Ebay, alegro i pewnie wiele innych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Nie wiem czy pomogę ale kiedyś z nudów pożyczyłem od narzeczonej lakier hybrydowy do paznokci utwardzany promieniami uv, pomalowałem w ten sposób szczytówkę okoniówki i fajnie to wyglada i jak narazie nic się z tym nie dzieje, nie pęka a wyglada naprawdę profesjonalnie Bardzo ułatwia obserwację brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Lakier do paznokci mam naniesiony już kilka miesięcy i jest OK, zmatowiłem tylko "zerówką" coby jeszcze lepiej widzieć.A jak będzie "coś" to aceton i powtórka: co za problem- z czego problem robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 albo cos takiego , jeśli wymaga tego chwila http://www.zbik.pl/wedkarstwo/przynety/atraktory/the-dot-swiecaca-kropka-aqua-glo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Cześć. Polecacie jakiś lakier /farbę do pomalowania końcówki szczytówki (dla lepszej widoczności). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Cześć. Polecacie jakiś lakier /farbę do pomalowania końcówki szczytówki (dla lepszej widoczności).Można ściągnąć szczytową przelotke i nałożyć rurkę termokurczliwą. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Dzięki.sql3 Za delikatny kij i za dużo zabawy niestety y. Także w grę wchodzi tylko lakis lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi