jabr Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Proszę o podpowiedź jaki rozmiar mają łożyska (łożyskowanie przekładni głównej - na osi rączki) w Shimano 2000/2500 Twin Power i Stelli z kultowej serii '98. Już raz przejechałem się na pomiarach i wolałbym znać orginalne rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam zalaczam 2 schematy jako pliki PDF 98 TP i98 Stella SDH W tabeli ponizej schematu podane sa wymiary poszczegolnych lozysk wg klucza (sr wewnetrzna, sr zewnetrzna, grubosc lozyska) Pozdrawiam i powodzenia w majsterkowaniu Guzu1998 TP 2500.pdf1998 Stella 2500SDH.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Mam już te schematy, niestety w tabelce poniżej widzę ceny za elementy, nie widzę rozmiarów.Otwieram to przegladarką do PDFów. Czy coś przegapiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Chodzi CI o łożysko przekładni od strony korbki? Jeśli tak to jest to część nr 6 i jej wymiary to ; 7x13x4 (wg. schematu od Stelli który podał Guzu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Tak, chodzi o to łożysko.Nie widzę opisów części. Spróbuję później innym edytorem.Schematy pościągałem wcześniej i dziwiłem się ze brak opisów, a wychodzi iż coś nie tak u mnie.Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Opisy masz w tabelce,szukasz nr. części a obok patrzysz na takie krzaki ボールベアリング(φ7?φ13?4) to w nawiasie to wymiary interesującego Cię łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ja nawet krzaków nie widzę , po prostu puste pola. Sprawdzę to na innym PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Tak, chodzi o to łożysko.Nie widzę opisów części. Spróbuję później innym edytorem.Schematy pościągałem wcześniej i dziwiłem się ze brak opisów, a wychodzi iż coś nie tak u mnie.Dziekuję.Czcionki ci brakuje w systemie, ale nie wiem której.tu masz paczkę z językami do Acrobat readera. http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4881 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 DziekiPo zainstalowaniu WIDZĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Pytanie związane z tematem, da się część 6524 w Stradicu 4000FG zamienić na łożysko ? Dodatkowo jakby ktoś miał wymiar łożyska do podparcia korby w prawej stornie korpusu, zamiast plastiku nr.4838. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 4-8-3rolka,6-10-3pinon na dole ,7-11-3prawa strona korby tam gdzie jest tulejka plastikowa,7-13-4lewa strona korby,7-14-5na koszu pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi