Anonymous Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 WitamSzukałem na forum ale nie mogłem znaleźć. Interesuje mnie adres sklepu w USA , który wysyła wędki do Polski , ewentualnie może ktoś bedzie coś zamawiał i ma możliwość wysyłki do PL. Konkretnie interesuje mnie sklep w którym dostanę wędki Duckett. Jeżeli są juz takie tematy to prosze o podesłanie linku i zamknięcie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 http://goo.gl/rnBH9v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Cabelas wysyła do Polski? Bo kiedyś chyba był z tym problem jeżeli chodzi o Cabelas. Bo szczerze to angielski nie jest moja mocna strona ;] Edytowane 6 Października 2017 przez Anonymous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Zobacz ten wątek: http://jerkbait.pl/topic/98671-zakupy-getbitoutdoors/ @Hubertus na dniach składa zamówienie w US i oferował się że można coś podpiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 widziałem ten wątek ale ten sklep niestety nie ma tego co potrzebuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 cabelas zawsze wysyłał do Polski ale sporo biorą za wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) E tam nie przesadzaj. Wchodzisz tu https://cabelas.custhelp.com/app/chat/chat_launch ( za 5 godzin)i piszesz. aj łud lajk order some rod from ju łit deliwery to maj bjutiful cantry ( tu wklejasz link do wędku) is der eny czens to sziping to Poland? i to wszystko i do gabloty, powtórz. Edytowane 6 Października 2017 przez Sławek.Sobolewski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 dobra. Dzieki. Bede kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W Getbitoutdoors blanki batsona z serii immortal w fajnej cenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Jeżeli to informacja dla mnie to powiem , że interesuja mnie tylko patyki Duckett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Wysylka do Polski za darmo po przekroczeniu $500.00 wartosci zamowienia. Maja wedki Duckett. https://www.americanlegacyfishing.com/fishing/fishing-rods/casting-rods.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 WitamSzukałem na forum ale nie mogłem znaleźć. Interesuje mnie adres sklepu w USA , który wysyła wędki do Polski , ewentualnie może ktoś bedzie coś zamawiał i ma możliwość wysyłki do PL. Konkretnie interesuje mnie sklep w którym dostanę wędki Duckett. Jeżeli są juz takie tematy to prosze o podesłanie linku i zamknięcie tematu.Zapytaj kolegi @robisum1 ,może pomóc. Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Jest jeszcze jedna opcja bez proszenia sie sklepu. Jesli dobrze pamietam to jest pelno firm zajmujacych sie wyslka paczek do polski. Odbywa to sie w ten sposob, ze orginalne zakupu na terenie usa lub kanady ida do nich a nastepnie oni to przepakowuja i wyslaja do PL. Nie wiem dokladnie ile to kosztuje ale nie sa to wielkie koszta z ich strony, plus koszta wysylki paczki. Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Października 2017 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Podepnę się. Czy ktoś zna sklep z UKRAINY wysyłający do Pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Kolega leniwy troszeczkę, a proszę sobie posprawdzać:https://www.google.pl/search?q=kupuje+w+usa&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=_6DcWZ7yFqjs8wfRvrbABA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Czy ktoś robił zakupy tym sklepie?https://www.wholesalemarine.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Może jest ktoś zainteresowany?. Wtedy przesyłka na dwóch i byłoby taniej.https://www.wholesalemarine.com/trac-angler-30-auto-deploy-anchor-winch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Nie wiem czy dobre miejsce. Próbowałem coś zamówić w cabelasie i się nie udało. Po prostu przy rejestracji znikły wszystkie kraje EU w tym Polska. Coś wiecie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Nie wysyłają do nas. Chyba nigdy nie było takiej możliwości. Są firmy, które pośredniczą w zakupach, oczywiście odpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Kiedyś wysyłali. Dużo sprzętu od nich kupiłem. Ciekawe dlaczego nie wysyłają do EU. Czyżby ostatnie zmiany czy tylko tak mi się wydaje. Szkoda bo dużo tak było ciekawych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Próbowałem zamówić coś z Cabela's do magazynu pośrednika - zamówienie anulowano i dostałem zwrot. Powód - domniemanie wysyłki towaru do kraju objętego zakazem, czy coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Próbowałem zamówić coś z Cabela's do magazynu pośrednika - zamówienie anulowano i dostałem zwrot. Powód - domniemanie wysyłki towaru do kraju objętego zakazem, czy coś w tym stylu.Identyfikacja po karcie płatniczej? Czy płaciłeś PayPal'em i też zidentyfikowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Z Cabelasem rzeczywiscie jest problem, ale jest cała masa innych sklepów, które wysyłają bez problemu. Czesto bardzo zamawiam z fishusa.com i nigdy nie zdarzylo sie, zeby był jakiś kłopot. A jak zamawia sie paczkę do 250$ to idzie to przez uproszczoną procedurę celną i placi się listonoszowi jakieś drobne - chyba Vat tylko. Zawsze wybieram przesylke usps. Nie wiem co to za oplata, bo żadnego potwierdzenia nie dają, ale nie dalej jak dwa tygodnie temu za zamowienie wlasnie na jakies 250$ listonosz skasowal mnie 120 pln. Nijak ta kwota do niczego nie pasuje Miałem natomomias dwa razy kłopot ze sklepem Omnia, bo uparcie wysylali paczki do PF czyli Polinezji Francuskiej zamiast do PL czyli Polski i gość z ktorym korespondowałem w żaden sposb nie byl w stanie zrozumieć, ze to drugi koniec świata Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Próbowałem zamówić coś z Cabela's do magazynu pośrednika - zamówienie anulowano i dostałem zwrot. Powód - domniemanie wysyłki towaru do kraju objętego zakazem, czy coś w tym stylu.To skutek presji europejskich dystrybutorow marek jak Sage czy Simms. Bysmy przypadkiem taniej nie kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia To skutek presji europejskich dystrybutorow marek jak Sage czy Simms. Bysmy przypadkiem taniej nie kupili.Przy tych cenach nie dziwie sie, ze ludzie próbują kupić taniej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi