Skocz do zawartości

Sklep w USA. Wysyłka do PL.

Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukałem na forum ale nie mogłem znaleźć. Interesuje mnie adres sklepu w USA , który wysyła wędki do Polski , ewentualnie może ktoś bedzie coś zamawiał i ma możliwość wysyłki do PL. Konkretnie interesuje mnie sklep w którym dostanę wędki Duckett. Jeżeli są juz takie tematy to prosze o podesłanie linku i zamknięcie tematu.

E tam nie przesadzaj. Wchodzisz tu https://cabelas.custhelp.com/app/chat/chat_launch ( za 5 godzin)

i piszesz. aj łud lajk order some rod from ju łit deliwery to maj bjutiful cantry ( tu wklejasz link do wędku) is der eny czens to sziping to Poland?

i to wszystko i do gabloty, powtórz.

Edytowane przez Sławek.Sobolewski
  • Like 6

Witam

Szukałem na forum ale nie mogłem znaleźć. Interesuje mnie adres sklepu w USA , który wysyła wędki do Polski , ewentualnie może ktoś bedzie coś zamawiał i ma możliwość wysyłki do PL. Konkretnie interesuje mnie sklep w którym dostanę wędki Duckett. Jeżeli są juz takie tematy to prosze o podesłanie linku i zamknięcie tematu.

Zapytaj kolegi @robisum1 ,może pomóc.

Tomi B)

Jest jeszcze jedna opcja bez proszenia sie sklepu. Jesli dobrze pamietam to jest pelno firm zajmujacych sie wyslka paczek do polski. Odbywa to sie w ten sposob, ze orginalne zakupu na terenie usa lub kanady ida do nich a nastepnie oni to przepakowuja i wyslaja do PL. Nie wiem dokladnie ile to kosztuje ale nie sa to wielkie koszta z ich strony, plus koszta wysylki paczki.

Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mathew.stepnicki

• 1 rok później...
  • 5 lat później...

Z Cabelasem rzeczywiscie jest problem, ale jest cała masa innych sklepów, które wysyłają bez problemu.

Czesto bardzo zamawiam z fishusa.com i nigdy nie zdarzylo sie, zeby był jakiś kłopot. A jak zamawia sie paczkę do 250$ to idzie to przez uproszczoną procedurę celną i placi się listonoszowi jakieś drobne - chyba Vat tylko. Zawsze wybieram przesylke usps.

Nie wiem co to za oplata, bo żadnego potwierdzenia nie dają, ale nie dalej jak dwa tygodnie temu za zamowienie wlasnie na jakies 250$ listonosz skasowal mnie 120 pln. Nijak ta kwota do niczego nie pasuje

Miałem natomomias dwa razy kłopot ze sklepem Omnia, bo uparcie wysylali paczki do PF czyli Polinezji Francuskiej zamiast do PL czyli Polski i gość z ktorym korespondowałem w żaden sposb nie byl w stanie zrozumieć, ze to drugi koniec świata

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Próbowałem zamówić coś z Cabela's do magazynu pośrednika - zamówienie anulowano i dostałem zwrot. Powód - domniemanie wysyłki towaru do kraju objętego zakazem, czy coś w tym stylu.

To skutek presji europejskich dystrybutorow marek jak Sage czy Simms. Bysmy przypadkiem taniej nie kupili.