Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme 2018

admin

Pytanie

W tym wątku będziemy umieszczać wszelkie informacje na temat naszego kolejnego sezonu ze street fishingiem. Czyli gdzie, w jakiej formie, jacy Partnerzy i jakie przewidujemy atrakcje. Prosimy o subskrypcję wątku - będzie Wam łatwiej śledzić pojawiające się tutaj informacje.

Przypomnijmy historię:

- 2015 - Szczecin, Wrocław, Warszawa

- 2016 - Bydgoszcz, Wrocław, Warszawa (24h), Poznań, Kraków, Szczecin

- 2017 - Bydgoszcz, Warszawa (night), Wroclaw (24h)

Jakie plany na 2018? Cztery miasta - Bydgoszcz, Poznań, Wrocław, Szczecin. 

Zapraszamy też do polubienia naszego profilu na facebook - https://www.facebook.com/streetfishingpl/ - tam zwykle najszybciej pojawiają się informacje ale oprócz tego ... kierujemy sporo konkursów dla użytkowników tego medium społecznościowego.

SFE_2018_ALL_FINAL.jpg

• Like 9

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Poznań to znakomity wybór świetni ludzie mega wędkarze i sporo ryb w Warcie do zlowienia na tym odcinku mamy pole do popisu jest sum sandacz i bolen już nie mogę się doczekać

Trzymam za słowo , że świetni ludzie.

Zatem poproszę Kolego jakiś choćby króciutki opis łowiska.

Z gogle map trochę widać, ale nie wszystko...

• 0

Kwestia zezwolenia dla niezrzeszonych w PZW:

Wystarczy dokonać wpłaty 33 zł  (lub 52 na 3 dni) na numer konta 35 1240 3813 1111 0000 4375 6719 i mieć wydrukowany dowód wpłaty przy sobie ?

Nie napisali na stronie PZW szczecin żeby cokolwiek podawać w tytule więc załóżmy że wczoraj wpłaciłem za dnówkę to skąd wiadomo że wpłaciłem za dniówkę na sobotę ?

• 0

"W tytule przelewu/przekazu musz¹ znaleŸæ siê:

- Dane Okrêgu PZW w Szczecinie wraz z numerem konta,

- Nazwisko i imiê ³owi¹cego, rzeczywista data po³owu,

- Nr Karty Wêdkarskiej"

Wchodzisz tu https://pzwszczecin.com/druki-do-pobrania/

i w pierwszym do pobrania od góry jest napisane co powinien zawierać przelew a prawym dolnym rogu tego dokumentu pdf jest napisana wysokość oplaty

• 0

Dziękuję kolego, faktycznie nie zauważyłem tego albo za słabo szukałem. Generalnie ciekawych informacji się można dowiedzieć z tego druku -

Zakaz dociążania zestawu spinningowego dodatkowym obciążeniem powyżej 20g /cały rok/. Zakaz nie dotyczy tzw. metody DROP SHOT:

Metoda spinningowa DROP SHOT polega na trwałym i bezpośrednim zamocowaniu haczyka z jednym ostrzem i przynętą do żyłki lub plecionki głównej oraz zamocowanym trwale obciążeniem na końcu zestawu -

czyli wychodzi na to że takie ciężarki z zaciskanym na żyłce oczkiem odpadają !!

• 0

Dziękuję kolego, faktycznie nie zauważyłem tego albo za słabo szukałem. Generalnie ciekawych informacji się można dowiedzieć z tego druku -

Zakaz dociążania zestawu spinningowego dodatkowym obciążeniem powyżej 20g /cały rok/. Zakaz nie dotyczy tzw. metody DROP SHOT:

Metoda spinningowa DROP SHOT polega na trwałym i bezpośrednim zamocowaniu haczyka z jednym ostrzem i przynętą do żyłki lub plecionki głównej oraz zamocowanym trwale obciążeniem na końcu zestawu -

czyli wychodzi na to że takie ciężarki z zaciskanym na żyłce oczkiem odpadają !!

Jest dopuszczalne, ciężarek jest zaciśnięty trwale, a sposób mocowania pozwala na szybką zmianę głębokości na której pracuje przynęta.Ciężarek nie może być mocowany przelotowo.

• Like 1