Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme 2018

admin

Pytanie

W tym wątku będziemy umieszczać wszelkie informacje na temat naszego kolejnego sezonu ze street fishingiem. Czyli gdzie, w jakiej formie, jacy Partnerzy i jakie przewidujemy atrakcje. Prosimy o subskrypcję wątku - będzie Wam łatwiej śledzić pojawiające się tutaj informacje.

Przypomnijmy historię:

- 2015 - Szczecin, Wrocław, Warszawa

- 2016 - Bydgoszcz, Wrocław, Warszawa (24h), Poznań, Kraków, Szczecin

- 2017 - Bydgoszcz, Warszawa (night), Wroclaw (24h)

Jakie plany na 2018? Cztery miasta - Bydgoszcz, Poznań, Wrocław, Szczecin. 

Zapraszamy też do polubienia naszego profilu na facebook - https://www.facebook.com/streetfishingpl/ - tam zwykle najszybciej pojawiają się informacje ale oprócz tego ... kierujemy sporo konkursów dla użytkowników tego medium społecznościowego.

SFE_2018_ALL_FINAL.jpg

• Like 9

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Kamilu zdradzisz moze jeszcze cos na temat Street w Bydgoszczy.

Cóż... nie wiem co bym mógł jeszcze zdradzić :) Standardowo będzie to impreza dzienna, z resztą jak wszystkie w tym sezonie. Jak zawsze będzie super klimat :) chodź w tym roku jeszcze bardziej chilloutowy a to za sprawą... tego nie mogę jeszcze powiedzieć ;) oczywiście pyszna kawka z ekspresu do oporu, dobre papu na obiad itd. Cały czas działamy by wzbogacić jeszcze bardziej pulę nagród, która i tak jest już na tę chwilę imponująca! Konkursy sms, w których będzie można zgarnac super fanty podczas zawodów. Streetfishingowe miasteczko, w którym będziecie mogli pomacać sprzęt z oferty naszych Partnerów, pogadać o nim z przedstawicielami marek... PRZEDE WSZYSTKIM MEGA ZABAWA! A, no i w przyszłym tygodniu odpalamy zapisy ;) Wszelkie newsy i informacje będziemy podawać tu i na naszym fb na bieżąco.
  • Like 3

• 0

Szanowni koledzy, na forum jestem nowym i zielonym..Bardzo mnie interesują zawody street fishing zwłaszcza w Szczecinie(bo tu mieszkam). zainteresowałem się ulicznym łowieniem w Paryżu,tam podobnego rodzaju zawody i festyny dość częste.Uczestniczyłem w "wędkowaniu dobroczynnym" - wszystkie ryby były oddane do przytułku dla bezdomnych(wśród uczestników widziałem dzieci od 5-6 lat oraz kilka bardzo znanych osób - sportowców i aktorów).

Chętnie spróbuję pomóc jeżeli będzie taka potrzeba.No i oczywiście chętnie pouczestniczę.

• 0

Poznań z rzeką Wartą w centrum miasta to wspaniałe miejsce i na miejskie wędkowanie , zasługuje na wędkarskie imprezy  . Warta to dość trudna rzeka a wędkarze uczestniczący w tej imprezie  mogą  pokazać co potrafią by złowić medalowe ryby . Poznań to miejsce gdzie wędkarstwo jest na wysokim poziomie a my poznaniacy chętnie ugościmy przyjezdnych wędkarzy . Zapraszam wszystkich chętnych by łowili piękne okazy na Piastowskiej Ziemi i zwiedzili Poznań pozostając kilka dni w naszym mieście .

• Like 1