pezet Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Zdjęcia podwodne już oklepane, więc kilka z nad wody. 1 - szczupaki-bliźniaki, po ok. 70 cm2 - kleniowe przedszkole3 - kleniowy dom starców4 - kleń ok. 60 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Skąd foty? Mam podobne z Plitwickich Jezior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Wyglada jak zdjęcia z soliny albo zakrzowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Eeeee, tam....Myślałem, że będą jakieś wyskoki, albo ryby latające.... To są, co najwyżej, foty podpowierzchniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Czasami uda się ciekawe ujęcie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Klimatyczna ta fota sumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 To prosze bardzo Himalajski zloty mahseer. Nepal, z zeszlego roku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Sory-że-pardą, ale nie dostawałem powiadomień i myślałem, że nikt tematu nie otworzył Zdjęcia są (oczywiście) z Plitwickich Jezior.Prawdę mówiąc, wcale tam nie ma dużo ryb, a nawet gdyby dało się łowić, to w aż tak czystej wodzie wcale nie łowi się cudownie.Jak widać ryby (lub ich brak), widać przynętę, za którą nic nie płynie - to zero emocji.Mętna woda ma w sobie tajemniczość A te grube klenie zgromadziły się przy stacji tramwaju wodnego. Takie leniwe wieprze, które czekają na łaskawość turystów. Edytowane 31 Października 2017 przez pezet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Greckie stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 I u mnie znajdą się fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Nie wiem czy to zdjęcie łapie się jako "NADwodne" ale trochę nad wodę wystaje... Wyjątkowo mi ten bursztynek przypadł do gustu, co zresztą widać po avatarze Edytowane 19 Grudnia 2017 przez robbertzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) ... Nie wiem czy to zdjęcie łapie się jako "NADwodne" ale trochę nad wodę wystaje... Wyjątkowo mi ten bursztynek przypadł do gustu, co zresztą widać po avatarze W tym wątku chodzi o zdjęcia nadwodne a nie przy drzewne Edytowane 5 Stycznia 2018 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 stricte NADwodne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Tępak (tęczak) złapany na kliszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Jak ryba jest to i przez lud weźmie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi