admin Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Cześć wszystkim,Nie wiem czy widzieliście ale w WW mamy artykuł Rognis'a o dorożce. WŚ o trollingowaniu wogóle. Ciekawe, ciekawe Sebek, dobry artykuł! Tak trzymać. Mam nadzieję, że napiszesz relację z naszego zlotu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HUNTER Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 muszę sobie poczytać, lubię trollować a ostatnio słabo mi idzieto wrześniowy WW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Wrześniowe WW i wrześniowy WŚ. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Oczywiście zapraszam wszystkich do przeczytania mojego artykułu o łowieniu szczupaków w dorożce.Artykuł jest w październikowym numerze WW (10.2005), a nie we wrześniowym.We wrześniowym WW (09.2005) jest mój artykuł o boleniach, który zresztą już pewnie czytaliście. Z góry muszę przeprosić Bartka (@Buriego) ponieważ w artykule o dorożce wykorzystałem jego zdjęcie krajobrazowe, a redakcja WW zapomniała go podpisać. Niestety za każdym razem WW popełnia jakieś błędy lub przeoczenia.Jednak zapewniam, że wszystkie moje artykuły, które ukazały się lub ukarzą się w WW będą umieszczone na naszej stronie w całkowicie PEŁNEJ wersji z większą ilością zdjęć i na pewno wszystkie będą podpisane. Bardzo przepraszam cię @Bartek! p.s. w październikowym numerze WW jest na okładce moje zdjęcie ze szczupłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Oczywiście, że w październikowym O rany - źle ze mną, źle .... R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 @Remek decydowanie powinieneś częściej jeżdzić na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Sebek,zdjęcie zauważyłem po chwili i byłem zdziwiony, że nie jest podpisane, ale nie przypuszczałem aby to było umyślne. Nie chowam więc urazy i cieszę się, że się przydało Yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć wszystkim,
Nie wiem czy widzieliście ale w WW mamy artykuł Rognis'a o dorożce. WŚ o trollingowaniu wogóle. Ciekawe, ciekawe
Sebek, dobry artykuł! Tak trzymać. Mam nadzieję, że napiszesz relację z naszego zlotu.
Pozdrawiam
Remek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi