Skocz do zawartości
  • 0

Rekonesans przed Zlotem - Górzyca - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Przed zbliżającym się II Ogólnopolskim Zlotem jerkbait.pl postanowiliśmy zrobić zwiad. Uczestnikami wyprawy byli Jaca, Mifek oraz Szpiegu. Czy miejsce, w którym zostanie zorganizowany zlot rokuje na złowienie jakiejś ryby? O tym przekonacie się po lekturze artykułu Rekonesans przed Zlotem - Górzyca. Zapraszam!

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dzięki za dobre słowa. Cieszę się, że relacja się podoba.

Ja tam myślę, że skoro tam przy takiej wodzie oraz warunkach meteo poszlo nam jak poszlo to ...

Z ciekawostek z dni ostatnich: szpiegu troche milczy ale jedna z namierzonych głowek nieco powyzej elek obdarzyla go 7 bolkami jednego dnia. @szpiegu - robalu może pochwaliłbys sie czasami <_<

PS. @friko obawiam sie, że dobrze myslisz. Pierwszy dzień. Dlatego drugiego szło jak szło...

• 0

no ok :D

a wiec na 3 wyprawy za boleniem wyjolem okolo 20 sztuk przewaznie sredniaki czyli 40 55 cm ze 3 sztuki ponad 2 kilo i dwa ladniutkie ponad trojke lowilem na bankowkach wiec wiedzialem ze ryby sa tylko trzeba odczekac wszystko wyjolem na swoje wobki tylko jednego na boleniowego bobra (dziki mifek :D ) pozatym fajnie biora okonie ostatnio wyjolem takiego 30 cm co jakis czas trafia sie przylow w postaci szczupaka ktorego jest coraz wiecej na odrze bolenie lowilem na opadajacej wodzie okolo 10 15 cm na dobe ostatnio przyszedl przybor woda skoczyla o dobry metr na przyborze bolenie nie braly wczoraj bylem z rana z kolegami ale posiedziec przy przystawce (2 razy w ciagu roku mozna :D ) ryby chodza i widac je wiec jezeli pogoda sie nie zalamie (obecnie u mnie jest 28 stopni ) do zlotu to bedzie ciekawie :D

• 0

Wujek nie chcieliśmy kłuć okazów, żeby później nie było, że maja pokłute pyski i na zlocie nie chcą gryźć. Największe bestią będą na zlocie

No mifek, niezłe! Trzymamy Ciebie za słowo bo inaczej ... no co Ci będę mówił ... będziesz miał okazję poszukać swojego metanium xt :D a szpiegu Ci w tym pomoże :lol:

Pozdrawiam

Remek

• 0

Mifek@ przeczytałem reporataż z rekonesansu w rzece. Bardzo fajny. Nie wiedziałem, że będziecie łowić z łódek. ale pomysł ciekawy. Na zdjęciach widać, że byłeś u fryzjera. Ale zauważyłem jeszcze jeden szczegół. Poprzednie wożenie dodatkowych kiji na burcie niczego cię nie nauczyło..... :unsure:

Bardzo żałuję, że nie będę z wami. Tak czy tak życzę wielu sukcesów.

pozdrawiam