PiotrCz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Witam.Czy ktoś jest użytkownikiem tego wedziska Tsuri noya 2.1 m ul 2? to chińczyk ale o fajnym designie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) A weź daj linka. 2.1m nie spotkałem jeszcze a często Ali przeglądamEdyta: znalazłem, to wklejka jest i to strasznie duża wklejka. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Września 2017 przez RedJin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Siemka. Szukam informacji na temat wędek Tsuri Passion (by Crony) 602 UL Tsuri passion (by Crony) 662 l Interesuje mnie realne cw, zdjęcia ugięcia, czułość, możliwości rzutowe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 @yffea je ma i nimi łowił. Sądzę, że udzieli Ci sporo informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Siemka. Szukam informacji na temat wędek Tsuri Passion (by Crony) 602 UL Tsuri passion (by Crony) 662 l Interesuje mnie realne cw, zdjęcia ugięcia, czułość, możliwości rzutowe.Pozdrawiam Ugięcie 602UL - to jest 0,5 kg Ugięcie 662L 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldi 32 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Witam! Łowię wędka 4lb. BRZANY,klenie, pstrągi okonie od prawie 2 lat.warto zwrócić uwagę na bardzo szybka akcie, ale pod ryba pracuje aż po dolnik bez przesztywnienia-dodam że to 2-sklad.komponenty Fuji _ skss+przelotki Fuji TZ. Wędki bardzo lekkie stabilne z zapasem mocy.Prace nad tą seria trwały prawie 2 lata na rzekach Podkarpacia i małopolski a także na zbiornikach zaporowych Solina, Myczkowce,Czorsztyn i Roznow. Oczywiście podpowiedzi kolegów z Gpx polski też się przydały żeby stworzyć ta serię. Wykonawca tej serii jest Firma Crony która przyjęła projekty i wytyczne do realizacji - spisują się na medal.dodam że ta firma tworzy wędki dla wielu renomowanych firm i terminy realizacji zamówień są długie, ale warto było poczekać...Co do możliwości postaram się wkleić link do filmu :https://youtu.be/JNCnUAa0Vjk na filmie możliwości wędki 4lb. I 6 lb. A to 2 filmik z zeszłego roku z mistrzostw okręgu Krosno na Sanie 4 lb. W akcji... https://youtu.be/T4Jl_KYQpyk Edytowane 12 Października 2017 przez Baldi 32 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Witam! Łowię wędka 4lb. BRZANY,klenie, pstrągi okonie od prawie 2 lat.warto zwrócić uwagę na bardzo szybka akcie, ale pod ryba pracuje aż po dolnik bez przesztywnienia-dodam że to 2-sklad.komponenty Fuji _ skss+przelotki Fuji TZ. Wędki bardzo lekkie stabilne z zapasem mocy.Prace nad tą seria trwały prawie 2 lata na rzekach Podkarpacia i małopolski a także na zbiornikach zaporowych Solina, Myczkowce,Czorsztyn i Roznow. Oczywiście podpowiedzi kolegów z Gpx polski też się przydały żeby stworzyć ta serię. Wykonawca tej serii jest Firma Crony która przyjęła projekty i wytyczne do realizacji - spisują się na medal.dodam że ta firma tworzy wędki dla wielu renomowanych firm i terminy realizacji zamówień są długie, ale warto było poczekać...Co do możliwości postaram się wkleić link do filmu :https://youtu.be/JNCnUAa0Vjk na filmie możliwości wędki 4lb. I 6 lb. A to 2 filmik z zeszłego roku z mistrzostw okręgu Krosno na Sanie 4 lb. W akcji... https://youtu.be/T4Jl_KYQpykAle ma zapas mocy ???? jakie jest realne cw obydwu wersji? Edytowane 12 Października 2017 przez JunakFlyFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baldi 32 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 4lb max 5 gr Keitech 3 cale 6lb max 7 gr Keitech 3 caleNajwyższy komfort łowienia 4lb główka 3,5 gr guma 3 cale, 6 lb. 5 gr główka guma 3 całe.fajnie łowi się okonie w toni na jeziorach przy agresywnym prowadzeniu Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Troche sie pogubilem. Czy tu chodzi o wedki Tsuri http://tsuri.pl/index.html czy Tsurinoya z AliExpress? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Początkowo o tych z Ali ale później już o tych które podlinkowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A gdzie mozna te polskie wedki zobaczyc i kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wudarek Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 A jak sie ma do nich seria Emtion ? Czy tez jest szybka ? I czy wystepują w wersji castingowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Też proszę o informację o serii Emotion. Czy nadadzą się pod pstrąga czy za szybkie raczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 tsuri emotion 722-8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 A jak sie ma do nich seria Emtion ? Czy tez jest szybka ? I czy wystepują w wersji castingowej? Też proszę o informację o serii Emotion. Czy nadadzą się pod pstrąga czy za szybkie raczej ? Seria emotion jest przeznaczona do łowienia pstrąga, okonia, kleni.Nie ma wersji cast, tylko spinn. Aktualnie posiadam kij 722-8, kij jest szybki ale to nie jest aż tak szybki kij jak mikado lexus saphire do 10g.Pod ręką kij pracuje od 1/3 długości mierzonej od łączenia, zresztą bujając kijem zauważymy właśnie pracę w tym miejscu.Po uzbrojeniu kija, mocno można się zdziwić, założyłem 7g+12cm gumy al'a canibal, więc już kawał cholerstwa - widać ugięcie kija na foto.Kij jeszcze nie był ochrzczony, dopiero wczoraj dotarł.Jeżeli dobrze pójdzie dziś przejdzie testy na gumach, woblerach 5-6cm łagodnie pracujących oraz jakiś twich, obrotówki 1 aglia/long, wahadełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.C. Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 A gdzie mozna te polskie wedki zobaczyc i kupic?Na stronie sklepu Fisharrow.pl tam jest pełna gama wędek Tsuri .http://fisharrow.com/mobile/pl/c/Wedki/112 Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.C. Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Też proszę o informację o serii Emotion. Czy nadadzą się pod pstrąga czy za szybkie raczej ?Seria Emotion wędek Tsuri powstała przy udziale polskich wędkarzy i na potrzeby naszych wód.Doskonale czułe wędki, wychwytujące najdrobniejsze trącenie przynęty ! Miałem przyjemność testować kijek z tej serii i pozytywnie mnie zaskoczył przede wszystkim czułością i amortyzacją podczas holu ryby . Łowiłem nim pstrągi,okonie,klenie bywały i szczupaki i sandacze i też dawały radę[emoji123][emoji6]http://fisharrow.com/mobile/pl/p/Tsuri-Emotion-by-Crony-EMS-722-6/595# Naprawdę świetna propozycja w stosunku jakości do ceny! Na targach w Poznaniu cieszyły się ogromnym zainteresowaniem i wreszcie są dostępne od kilku tygodni ! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 A gdzie mozna te polskie wedki zobaczyc i kupic?A skąd piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) A skąd piszesz?Rzeszow-Londyn z naciskiem na Londyn. A czy jest sznasa na to, ze wedki typu travel pojawia sie rowniez w ofercie? Edytowane 19 Października 2017 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 A tu taki mały teścik ugięcia https://www.facebook.com/profile.php?id=100008446958432&hc_ref=ARQE0GY7LxJylqTt3Qif6TMHqZMBN8gN8KgxV6sAjQ006VMCuPLYznam_R9kDrGTgPw&fref=nf&pnr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Jak dla mnie to najładniejsze ugięcie ma kijek z koreczkiem na fore, wzorowe. Edytowane 19 Października 2017 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Ugięcie Tsuri Emotion też nie jest brzydkie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Łowi ktos moze Tsuri Emotion 4 lb cw 0-5 gram?jakie realne cw tego kija? Jak sobie radzi od dolu tzn glowki 1 gram + gumka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam moze cos wiecej dowiem sie odnosnie modelu tsuri emotion Ems 722-10. Pan yeffa ma wiele wspólnego z ta firma,ale moze ktos miał zaszczyt miec w reku ten model,i byłby skłonny podzielic sie swoimi spostrzezeniami.Chodzi mi o czucie i w jakich granicach jest komfort w łowieniu gumkami róznego typu.Czy raczej bedzie odpowiedniejszy model ciut słabszy o oczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.C. Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam moze cos wiecej dowiem sie odnosnie modelu tsuri emotion Ems 722-10. Pan yeffa ma wiele wspólnego z ta firma,ale moze ktos miał zaszczyt miec w reku ten model,i byłby skłonny podzielic sie swoimi spostrzezeniami.Chodzi mi o czucie i w jakich granicach jest komfort w łowieniu gumkami róznego typu.Czy raczej bedzie odpowiedniejszy model ciut słabszy o oczko.Ja mam ten model .Jest bardzo czuły -drobny paproch,albo jak ogonek w twisterze się zawinie wszystko jest fajnie czuć no obraniach już nie wspomnę .Kolega sobie też zamówił jak podpatrzył u mnie☺ Dodatkowo mogę Ci jeszcze powiedzieć że bardzo dobrze trzyma rybę amortyzuje fajnie ,mam na nim o wiele mniej spadów .Myślę że super dopracowana wędka jak na tę cenę - osobiście mogę polecić[emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi