yffea Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Do obsługi przynęt 1-3 gram chyba lepiej było by wybrać model 662-4 lub 662-6. Wtedy ta gramatura mieści się mniej więcej w środku skali i wiadomo, że obsługa tych przynęt będzie bardziej komfortowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Tsuri Zander Thrill (by Crony) ZTS 662 MH10-40g poprawnie opisany? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vann Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Witam.Jestem posiadaczem Tsuri pasjion 660 6lb 0,5/7cw . Świetny kijek okoniowy ,bardzo szybki, czuły o szczytowej pracy pod przynętą a pod rybką świetnie pracuje progresywne głębokie ugięcie. Stworzony pod gumy. Realne główki 2/7gram + 3 cale.Naprawdę na wysokim poziomie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Ta Tsuri Zander Thrill (by Crony) ZTS 662 MH10-40g poprawnie opisany?Zdecydowanie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Panowie który model na pstrągi polecacie?Potrzebuje długość 240cmale nie wiem jakie Lb wybrać 8 czy 10.? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Panowie który model na pstrągi polecacie?Potrzebuje długość 240cmale nie wiem jakie Lb wybrać 8 czy 10.? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaJakimi przynętami i gdzie będziesz łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Jakimi przynętami i gdzie będziesz łowić?Przynęty od 3gramowych jigow do wobkow 6-7cm. Będę lowil głównie rzeka z średnim i małym uciagiem. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Przynęty od 3gramowych jigow do wobkow 6-7cm. Będę lowil głównie rzeka z średnim i małym uciagiem. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaW takim wypadku brał bym wersję 8lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Wiecie gdzie jest do kupienia obecnie wersja Ems 802-8? Fishingarrow brak:( Edytowane 25 Grudnia 2018 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zapytaj w głowatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Nigdzie nie ma Tsuri Emotion. Ktoś ma dojście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Widziałem, że już są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Pytanko, czy będzie ktoś z wędkami Tsuri na targach w Poznaniu teraz, żeby pomacać wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Pytanko, czy będzie ktoś z wędkami Tsuri na targach w Poznaniu teraz, żeby pomacać wędki?Mało Ci jeszcze chrustu w domu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Mało Ci jeszcze chrustu w domu .Ojtam ojtam Kupić nie kupić pomacać warto, a nóż widelec... Edytowane 26 Lutego 2020 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squidward Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Szukam jeziorowej okoniówki, microflex 2-10 230 okazał się zbyt mocny, pozostawiam go na Wisłe. Tsuri Emotion EMS 722-4. Jaki jest dolny zakres obsługiwanych przynęt, szukam czegoś do 1-3g+ 2''/3'' typu keitechy? Interesują mnie wyłącznie główka+guma. Początkowo myślałem o słabszym microflexie, ale Tsuri z tego co czytam wypadają szybsze, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Hej, posiadam model 662-4. Rzucam głównie 1,5g główka + gumka (czy to kajtek czy tanta czy inny blood teez). Przy dole dużo zależy od linki. Gdy przeszedłem z 0.08 na 0.06 lotność wzrosła i śmiało rzucam 1g + guma. Zamówiłem z aliexpress koraliki do haków 0,48g jak dojdą bede testował 0,5+gumka.Tsuri to na pewno nie jest jakiś ex-fast. Nie spadają małe pstągi/okonie więc lekki poślizg przy gaśnięciu ma. Na pewno wygodniejsza od Microflexa bo dolnik ma około 23cm, w flexie chyba 30 (taki do podtrzymania odjazdu halibuta/suma chyba). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ojtam ojtam Kupić nie kupić pomacać warto, a nóż widelec... Sam polecę, co mi się rzadko zdarza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Wędki Tsuri będą na targach Rybomania w Poznaniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Ile waży kijek Tsuri Emotion EMS 802-8lb? Z góry dzięki ???? Edytowane 14 Września 2022 przez turysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Tsuri, będziecie na Rybomani 2023 Poznań ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Nikt tego nie wie,lista wystawców będzie w lutym dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Myślałem że przedstawiciel tej firmy wie czy będzie tam czy gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi