DanekM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Zastanawiam się poważnie nad 722-6 to jest czy nie jest czasem wklejka?Czy kajtek 2" plus 3g na wodzie stojącej to komfort? Jeśli nie, to jak to wygląda w praktyce? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Może ktoś napisać jaka jest odległość od stopki kołowrotka do końca rękojeści w modelu 802-8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Może ktoś napisać jaka jest odległość od stopki kołowrotka do końca rękojeści w modelu 802-8 ?Około 23 cm. Edytowane 12 Listopada 2017 przez yffea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Czy Tsuri Emotion 4lb to wklejka? Jaka jest średnica szczytu? Czy w miarę komfortowo da rade jigom około 1g? I czy pociągnie jakieś malutkie woblery i malutkie obrotówki? Dzięki za ewentualne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Póki co żadna z wędek Tsuri nie jest wklejką. Zasadniczo różnica między Emotion A Pasion to różnica modułu .Emotion lepiej sobie radzą w ,dole" 4lb świetnie sobie radzi z micro przynętami. Pozostając ciągle stabilną i szybką" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Około 23 cm.Oj chyba więcej niż 23cm. Patrząc na Twoje zdjęcie z okoniem wydaje się, że od stopki jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Oj chyba więcej niż 23cm. Patrząc na Twoje zdjęcie z okoniem wydaje się, że od stopki jest więcej.Zmierzę jutro jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Jakieś kijki pod klenio-jazie, od 260 cm w górę, są w projektach na przyszły sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Jakieś kijki pod klenio-jazie, od 260 cm w górę, są w projektach na przyszły sezon?Tak - na przyszły sezon . Na pewno zwiększy się liczba modeli w serii Emotion i postaramy się przygotować nową serię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Tak - na przyszły sezon . Na pewno zwiększy się liczba modeli w serii Emotion i postaramy się przygotować nową serię.Czy to o czym piszesz będzie można obejrzeć na targach w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Czy to o czym piszesz będzie można obejrzeć na targach w Poznaniu?Raczej niestety nie zdążymy na Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Tak - na przyszły sezon . Na pewno zwiększy się liczba modeli w serii Emotion i postaramy się przygotować nową serię.A możesz zdradzić jakieś szczegóły, czy jeszcze za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 A możesz zdradzić jakieś szczegóły, czy jeszcze za wcześnie? To jeszcze nie czas ale mam nadzieję, że znowu uda się przygotować coś ciekawego . Na razie filmik o Zander Thrill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Tak - na przyszły sezon . Na pewno zwiększy się liczba modeli w serii Emotion i postaramy się przygotować nową serię.To ja bym kupił takiego na testy 275cm, cw 2-12g, ewentualnie 3-15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Oj chyba więcej niż 23cm. Patrząc na Twoje zdjęcie z okoniem wydaje się, że od stopki jest więcej.Sprawdziłem jeszcze raz na innym kołowrotku i wyszło 24 cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomad Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Tak - na przyszły sezon . Na pewno zwiększy się liczba modeli w serii Emotion i postaramy się przygotować nową serię.Czy jakieś modele w wersji „cast”, planujecie również wprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Czy jakieś modele w wersji „cast”, planujecie również wprowadzić ?Plany są ale czy w 2018 już będzie to nie jestem pewien. Na razie filmik z Tsuri Emotion 4 lb na okoniach, ze szczupaczkowym przyłowem . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Uzywa ktos z kolegow moze kija z serii Emotion o mocy 10 lb i długości 2,18 m ? Potrzeba mi uzupełnić tsuri o mocy 4 lb Waham sie miedzy 8 lb do 10 gram a 10 lb do 15 gram. Potrzeba mi kija do główek 5-7-9 gram + ES 2 cale oraz ES 3 cale do tego obroty nr 2 i wirujacy ogonek do 8 gram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Uzywa ktos z kolegow moze kija z serii Emotion o mocy 10 lb i długości 2,18 m ? Potrzeba mi uzupełnić tsuri o mocy 4 lb Waham sie miedzy 8 lb do 10 gram a 10 lb do 15 gram. Potrzeba mi kija do główek 5-7-9 gram + ES 2 cale oraz ES 3 cale do tego obroty nr 2 i wirujacy ogonek do 8 gram.Napisz proszę jak zachowuje się ten kijek do 4lb,przy jakim c.w. widać opad,jakie wirówki i wobki ogarnie,a góra ile da radę pociągnąć? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W poniedziałek jade na testy to napisze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W poniedziałek jade na testy to napisze[emoji106]To czekam z niecierpliwoscia! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.C. Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Uzywa ktos z kolegow moze kija z serii Emotion o mocy 10 lb i długości 2,18 m ? Potrzeba mi uzupełnić tsuri o mocy 4 lb Waham sie miedzy 8 lb do 10 gram a 10 lb do 15 gram. Potrzeba mi kija do główek 5-7-9 gram + ES 2 cale oraz ES 3 cale do tego obroty nr 2 i wirujacy ogonek do 8 gram.Jeśli łowisz na wodzie stojącej to spokojnie ogarniesz te wymagania co pisałeś 722-8 a jeśli na rzekę to myślę że ten grubszy do 15gram Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.C. Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jeśli łowisz na wodzie stojącej to spokojnie ogarniesz te wymagania co pisałeś 722-8 a jeśli na rzekę to myślę że ten grubszy do 15gram Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaUżywam go właśnie w takim przedziale jak opisałeś on jest od 1,5grama do 10 ale jakbyś musiał to i 12gram z gumą 3'' ale to już nie będzie wygodne łowienie[emoji16][emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) @woblery le Ty wolisz dołożyć do Phenixa lub Mhx. Ok.Wolisz jak napisałeś Dragona ...też ok.A teraz sprawdź, spróbuj dowiedzieć się ile kosztują blanki z serii HM. Ceny sklepowe ponad Mhxy i Phenixy.Wiele osób wie na forum ile naprawdę te blanki koszują....i to jest dopiero masakra. Edytowane 14 Grudnia 2017 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 @woblery le Ty wolisz dołożyć do Phenixa lub Mhx. Ok.Wolisz jak napisałeś Dragona ...też ok.A teraz sprawdź, spróbuj dowiedzieć się ile kosztują blanki z serii HM. Ceny sklepowe ponad Mhxy i Phenixy.Wiele osób wie na forum ile naprawdę te blanki koszują....i to jest dopiero masakra. Oczywiście, że dobrej jakości wędki seryjne, zbudowane na dobrych komponentach nie muszą być takie drogie jak dotychczas widzieliśmy w sklepach.Oczywiste też, że dobre wędki seryjne, dobrze zrobione, na dobrych komponentach powinny być tańsze niż podobnej jakości wykonane w pracowniach. W przypadku marki Tsuri wiem, że każda seria to co najmniej kilkaset godzin testów nad wodą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi