STREMER Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Co sądzicie o tym kijku? Do czego nadaje się ta seria wędek? http://www.flydepot.com/flyfishing/hardy-swift-mk-ii-fly-rod /pid--1199/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nazwę ma ładną i wogle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Mi się pod tym linkiem nic nie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Mi się pod tym linkiem nic nie wyświetla.Hmmm... Nie wiedzieć czemu. U mnie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 U mnie jest całkowicie pusta strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam, Za cenę w linku to nie warto. Z-Axis kosztuje sporo mniej. Jak zawsze proponuje pomachać wędką, każdy ma inne gusta, inny styl rzucania itd.Cod s co pasuje jednemu dla innego będzie do bani. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam, Za cenę w linku to nie warto. Z-Axis kosztuje sporo mniej. Jak zawsze proponuje pomachać wędką, każdy ma inne gusta, inny styl rzucania itd.Cod s co pasuje jednemu dla innego będzie do bani. Bujo A za 270$ w długości 9' i klasach od 4 d0 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi