Wczoraj spotkała mnie nie miła niespodzianka nad Bugiem, Zostałem okradziony . Tzn. splądrowano mi auto w m.Grodzickie, i ukradziono kij Talon IM6 PLUS 10'0 3/8 - 3/4 oz,blank matowy, zamawiany kiedyś przez Aquariusa, uchwyt z anodyzowanego aluminium wraz z drewnianym insertem, zakończony znowu aluminiowo-drewniana gałka, na blanku jest napis Marcin Marczyk nadbu?źański łowca boleni, oraz kołowrotek Daiwa SS II 2500C z nawinięta ?źyłką i pokrowcem neoprenowym koloru czarnego. Du?źa latarka szperacz, radioodtwarzacz i CB radio wraz z anteną. Miałbym prośbę do koleg?łw, jakby ktoś kiedyś z Was namierzył taki kij, to prosiłbym o info.
Pytanie
biosteron
Wczoraj spotkała mnie nie miła niespodzianka nad Bugiem, Zostałem okradziony
. Tzn. splądrowano mi auto w m.Grodzickie, i ukradziono kij Talon IM6 PLUS 10'0 3/8 - 3/4 oz,blank matowy, zamawiany kiedyś przez Aquariusa, uchwyt z anodyzowanego aluminium wraz z drewnianym insertem, zakończony znowu aluminiowo-drewniana gałka, na blanku jest napis Marcin Marczyk nadbu?źański łowca boleni, oraz kołowrotek Daiwa SS II 2500C z nawinięta ?źyłką i pokrowcem neoprenowym koloru czarnego. Du?źa latarka szperacz, radioodtwarzacz i CB radio wraz z anteną. Miałbym prośbę do koleg?łw, jakby ktoś kiedyś z Was namierzył taki kij, to prosiłbym o info.
Zdjęcia kija.
46 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi