didi Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam! mam pytanie odnosnie tej serii kijkow,interesuje mnie model AVC70MHF mialby posluzyc do dosc ciezkiej roboty,czyli gumy w zakresie do 45 gora 50gram,okazjonalnie slider,fatso 7,10S,wiem ze seria tych kijaszkow ma blanki mocno niedoszacowane,z tad moje pytanie ,czy przy tej gramatuze przynet osiagne pelen komfort lowienia tym patykiem,wiem ze watek ten juz gdzies sie przewijal lecz chcialbym sie upewnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Odpuść stary, bo zmęczysz szybko blank. Okazjonalnie (parę delikatnych rzutów na tydzień) da radę ale lepiej stosować się do zaleceń producenta bo po coś chyba są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam , Obsłuży bez problemu i to komfortowo , zarówno gumy w podanej gramaturze jak i slidera 10S. To 20-to funtowy avid. Nie miej żadnych obaw PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeniman Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ktoś mądry kiedyś mi powiedział ze w niektórych blankach podany jest ciężar przyjęty z którymi dany blank współpracuje najbardziej optymalnie , nie maksymalny c.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Poprę tu mojego przedmówcę .. Podawany przez wytwórcę przedział jest tzw optimum dla szeregu przynęt używanych w konkretnej technice . Chyba łatwo można zauważyć szeregi i ciągi mocy oraz sugerowanych gramatur . Możliwości blanku są zazwyczaj w obie strony nieco większe , co nie znaczy , ze każdą okazje należy wykorzystywać do jazdy bez trzymanki . To nie tyle jest niedoszacowanie , ile zapas na różne dziwne użytki i przypadki , w tym umiejętności użytkowników Ciągle są modne ubrania na wyrost ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi