djpablox Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Niby to zwykły karp ale emocji przysporzył sporo, drapieżnika nie mam jeszcze tak imponującego dlatego wybór padł na to foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 To może ja też spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No widzę że konkurs nabiera rumieńców na finiszu został jeszcze 1 dzień ! Jutro o 20:00 blokuję wątek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagi_glogow Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Witam moja propozycja Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Napięcie rośnie . Przyznam, że zerkam tu co jakiś czas i gdybym miał teraz wybierać to byłby problem a przy finałowej 10-tce to już będzie na pewno. A przy okazji w kwestii formalnej w sprawie, cytuję: przekonać Forumowiczów żeby oddali na nie swój głos. Można wiedzieć o jakie przekonywanie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 No cóż, przekonywac można na różne sposoby. Najbardziej oczywisty to przekonać dobrze wykonaną, ciekawą fotografią ale pamiętam że mieliśmy kiedyś taki konkurs że nawet był tzw. mailing rozsyłany przez jednego z uczestników w prośbą żeby głosowac właśnie na niego - wszystko zależy od tego jak bardzo ktoś jest zdeterminowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makalu Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 zdjęcia kapitalne! w sam raz aby rozmarzyć się w tą burą, zimową porę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ok. Pytałem bo myślałem, że może będzie trzeba napisać jakiś wierszyk związany ze zdjęciem a poeta ze mnie żaden . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 W związku z tym że to Wrocławska pracownia jest fundatorem nagrody pozwoliłem sobie również wstawić zdjęcie , zawsze to bliżej do odbioru nagrody PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 To może ja spróbuję Najpiękniejsza chwila dla wędkarza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 kwintesencja pstrągowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Bardzo wszystkim dziękuję za udział w konkursie ! Zgodnie z zapowiedzią wątek blokuję. Teraz komisja wybierze 10 fotek do scislego finalu, a tam w glosowaniu wspolnie wybierzemy zwycięzcę Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 uchylę rąbka tajemnicy i powiem że połowę z finałowej dziesiątki Komisja juz wybrała trwają uzgodnienia co do drugiej piątki - mam nadzieję że niebawem będę mógł rozpisać głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi