drago75 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Czy ktoś z kolegów orientuje się, gdzie można nabyć szpulkę pasującą do tego multika. Czy i które szpule z innych Revo będą pasować? Dziękuję z góry za info i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Skeet Reese to Premier w barwach wojennych z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 W opisie widnieje jako tuningowa wersja premiera więc od niego powinna pasować. Jak kupię to dam znać.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dzięki. Właśnie nie jestem pewien czy tuning Premiera dotyczył też szpuli. Nigdzie nie mogę znaleźć ich porównania, nie mówiąc o ofercie sprzedaży samej szpuli dla jakiegokolwiek Revo (nawet ebay milczy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Zmiana uchwytów na duże , chyba dłuższa korbka i kolorki. Innych zmian w stosynku do Premiera nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Skeet Reese ma chyba więcej łożysk niż pierwowzór Premiera i chyba też inny typ hamulca. Nie wiem czy to nie wpłynęło na jakieś zmiany w szpuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 http://www.tackletour.com/reviewabugarcia2009reelsprepg2.htm l Masz rację, łożysk jest więcej i zmiany w hamulcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boor Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Pierszy Skeet mial tylko odsrodkowy hamulec-szpula od niego pasowala tylko do Revo Inshore. Ostatnia wersia Skeeta ma kombinowany hamulec odsrodkowo-magnesowy, jego szpula ma pasowac do najnowszych Premiera i STX,bo oni maja taki samy hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Dzięki za info. Ja mam tego pierwszego: http://www.tackledirect.com/abu-garcia-revo-skeet-reese-seri es-reels.html A nie wiesz gdzie takie szpule można nabyć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boor Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 mozna probowac u Majka:http://www.mikesreelrepair.com/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi