rafcik87 Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Witam wszystkich, niestety kończę urlop wędkarski i na ostatni tydzień wybieram się za Poznań. Prosiłbym kolegów żyjących po sąsiedzku o garść informacji: - jakiś nocleg w okolicy jeziora (oczywiście rozsądny cenowo)- nigdzie nie ma informacji czy jest to strefa ciszy, czy kotłujemy wodę- jeśli ktoś ma ochotę to pomoc w miejscówkach (pierwszy raz na wodzie), i oczywiście ewentualnych pobliskich zamienników za pomoc z góry dziękuję. Jeśli nie chcesz zdradzać wszystkiego na forum, proszę na priv. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 "U nas" prawie wszędzie jest strefa ciszy, ja nie znam dobrej noclegowni poszukaj jakąś agroturystykę. Zastanów się może nad jeziorem Białokosz, kawałek od chrzypska a chyba lepsze, przynajmniej kiedyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Dodam, że jadę porzucać za drapieżnikiem Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 "U nas" prawie wszędzie jest strefa ciszy, ja nie znam dobrej noclegowni poszukaj jakąś agroturystykę. Zastanów się może nad jeziorem Białokosz, kawałek od chrzypska a chyba lepsze, przynajmniej kiedyś.Białokoskie lata świetności były 10-12 lat temu, ale spróbować zawsze można... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 trudno się nie zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Łowi ktoś na Chrzypskim? Jak wygląda sytuacja na tym jeziorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Okoń jest, spalina od tego roku również może latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Okoń jest, spalina od tego roku również może latać To słyszałem (o spalinowych) ale z tego co wiem to jest jakiś limit ile silników na wodzie może byc jednocześnie. A jest tam sandacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 To słyszałem (o spalinowych) ale z tego co wiem to jest jakiś limit ile silników na wodzie może byc jednocześnie. A jest tam sandacz? Z 50 lat temu pewnie był, nie słyszałem o żadnym złowionym w ciągu ostatnich lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi