Myku1987 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam serdecznie. Czy jest ktoś komu wpadł ten młynek w łapki i jest w stanie wypowiedzieć się na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Warto użyć wyszukiwarki, bo było o tym multiku. Tu masz coś na temat ze strony mefisto. http://www.mefistofishing.pl/daiwa-t3-1016hltw-nowosc-2011-p -696.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 U mefisto widziałem i czytałem nie raz. Filmy na YouTube widziałem wszystkie. A mimo to dalej jestem głodny wiedzy o tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Sam się przymierzałem do kupna, ale na razie braki finansowe. Obawiam się, że może nie być osoby która już posiada ta daiwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Zapytajcie @spigota na jednym z jego zdjęć chyba widziałem T3 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=273273 msg_273273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Zapytajcie @spigota na jednym z jego zdjęć chyba widziałem T3 Po mojemu to nie jest T3 tylko Z2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 moze byc ze Ztka, nie bylem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 moze byc ze Ztka, nie bylem pewien oczywiście ze Zetka. a spigota tutaj ciężko będzie zapytac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 moze byc ze Ztka, nie bylem pewien oczywiście ze Zetka. a spigota tutaj ciężko będzie zapytac ... Nie da się ukryć...ale potwierdzam, Z-etka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Moze te zdiencia troche pomoga:to T3 mojego kolegi. Srednica monety - 26mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ostatnio dodali taki filmik. http://www.youtube.com/watch?v=zrWlhwAGijc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Po weekendzie bedę miał T3...obaczym jak wyglada na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Po weekendzie bedę miał T3...obaczym jak wyglada na żywo Daj znać - jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 spox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Mam nadzieję że jednak będą pozytywne opinie na tema T3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 .Witam Proszę bardzo,oto i nasza bohaterka.Trochę jestem zawiedziony napisem na stopce.Po naciśnięciu spustu klapka podnosi się,po rzucie kładąc palec na kołowrotek automatycznie ją zamykamy.Zamyka się również po przekręceniu korbki.Szczelina pod klapką wylotową jest bardzo wąska,na klapce i obudowie są warstwy plastiku,po których ślizga się linka,ciekawe ile wytrzymają.A oto i zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 wyglada cholernie ladnie... do tego stopnia ze dosc mocno mi chodzil po glowie... tylko ten material z jakiego zostal wykonany jakos nie bardzo do mnie przemawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Też na to zwróciłem uwagę. Przynajmniej na zdjęciach wygląda z deko jak tandetny plastik I druga rzecz, jak długo będzie działać ta klapka?@Zbigart sprawdzałeś może możliwości rzutowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 WitamDzisiaj ją dostałem,a na ryby uda mi się pojechać najwcześniej za dwa tygodnie. Pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Przepraszam @zbigart, bo to Twoj kolowrotek... ale dla mnie to wyglada prze-tandetnie i badziewnie To teraz tak beda Daiwy wygladaly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Przepraszam @zbigart, bo to Twoj kolowrotek... ale dla mnie to wyglada prze-tandetnie i badziewnie To teraz tak beda Daiwy wygladaly ? sama koncepcja i idea dosc nowatorskiego wodzika jest calkiem ciekawa... tylko ten material z ktorego wykonana te maszynke troche psuje to wszystko... ciekaw jestem jak wyjdzie to wszystko w praniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mefisto czy ten Twój młynek też tak obciera jak na filmiku ?http://www.youtube.com/watch?v=zrWlhwAGijc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi