Skocz do zawartości

st,croix premier/ PS86LM2

robal12

Rekomendowane odpowiedzi

Ale?ź pytać mo?źesz, tylko ?źe Ty pytasz o wszystko, nie tylko odczucia, ale i przynęty, cię?źar... tak jak byś kompletnie nie wiedział do czego masz go u?źyć. Nie wiem jak Ty, ale ja kupuje kij wiedząc ju?ź wcześniej do czego będę go u?źywał i co mi obsłu?źy.

• Like 1

Urok wędkarstwa polega na nieszablonowym podejściu do r?ł?źnych temat?łw ,i czasami rzeczy z g?łry zaszufladkowane maja swoją drugą mo?źliwość .Akurat łowienie ryb ma to do siebie ?źe tak naprawdę nikt nie jest pewien ,co przyniesie następna wyprawa i na jakie przynęty rybki będą miały ochotę poskubać.Jadąc na ryby ja nie wiem na co będę łowił i jak? to zale?źy od wielu czynnik?łw. Kolega jest chyba jasnowidzem B)

robal :D chyba nie sądzisz, ?źe na tak zadane pytanie otrzymasz merytoryczną odpowiedź :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak sam piszesz, stałeś sie SZCZĘŚLIWYM posiadaczem więc ł?łw ryby i nich Cię kijek nie zawiedzie. Jak połowisz to mo?źesz podzielić się wra?źeniemi, napisać czy owisz ?źyłką czy plecionką, jakich przynęt przede wszystkim u?źywasz i w jakim zakresie wagowym. Twoje pytanie jest conajmniej bez sensu na co zwr?łcił Ci ju?ź uwagę TomCast.

Co do Twojego pytania to odebrałem to jak: chłopaki, o?źeniłem się! Jak sądzicie, sex będzie udany? No bez senu :D.

Pozdrawiam i połamania.

P. S Co do tańca z gwiazdami to jakoś nie za bardzo, bo muszę sie odpowiednio schlać zanim wyjdę na parkiet, a poza tym znając moje szczęście musiałbym tańczyć ze Szpakiem.. tfu....

Natomiast w Mam Talent jakby mnie zapytali co jest moim talentem musiałbym odpowiedzieć, ze doskonale potrafię wkur**ać ludzi :lol: po czym zaświeciłyby się trzy du?źe iksy i by mnie wyprosili :D więc ten program te?ź sobie odpuszczę.