robal12 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam serdecznie,poniewa?ź stałem się szczęśliwym posiadaczem w/w kijka proszę o kilka informacji wlaścicieli, na temat walor?łw u?źytkowych ,rodzaju przynęt,cię?źaru ,u?źywania ?źyłek czy plecionek,itp.Dzięki i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Nie bardzo rozumiem, kupiłeś kij i nie wiesz do czego ma słu?źyć? Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja wiem ,ale nie wiem czy Ty wiesz Kolego ,ale ka?źdy kijek ma swoje tajemnice ,uwa?źam ?źe to nic złego zapytać o odczucia u?źytkownik?łw pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale?ź pytać mo?źesz, tylko ?źe Ty pytasz o wszystko, nie tylko odczucia, ale i przynęty, cię?źar... tak jak byś kompletnie nie wiedział do czego masz go u?źyć. Nie wiem jak Ty, ale ja kupuje kij wiedząc ju?ź wcześniej do czego będę go u?źywał i co mi obsłu?źy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Urok wędkarstwa polega na nieszablonowym podejściu do r?ł?źnych temat?łw ,i czasami rzeczy z g?łry zaszufladkowane maja swoją drugą mo?źliwość .Akurat łowienie ryb ma to do siebie ?źe tak naprawdę nikt nie jest pewien ,co przyniesie następna wyprawa i na jakie przynęty rybki będą miały ochotę poskubać.Jadąc na ryby ja nie wiem na co będę łowił i jak? to zale?źy od wielu czynnik?łw. Kolega jest chyba jasnowidzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Odbiegasz od tematu. Ja pisałem o wędce, a nie o tym co będę łowił na wypadzie. Ok koniec dyskusji, bo nic nie wniesie. Czekaj na opinie, ja premierem nie łowiłem, poza tym łowie castem nie spiningiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Kij znakomicie nadaje się do łowienia zestawem skr?łconym z lizakami do 20g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Kij znakomicie nadaje się do łowienia zestawem skr?łconym z lizakami do 20g. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Koledzy chyba pomyliliście adresata,myślę, ?źe w programach 'Taniec z gwiazdami' albo 'Mam talent' zrobicie furorę.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 robal chyba nie sądzisz, ?źe na tak zadane pytanie otrzymasz merytoryczną odpowiedź Jak sam piszesz, stałeś sie SZCZĘŚLIWYM posiadaczem więc ł?łw ryby i nich Cię kijek nie zawiedzie. Jak połowisz to mo?źesz podzielić się wra?źeniemi, napisać czy owisz ?źyłką czy plecionką, jakich przynęt przede wszystkim u?źywasz i w jakim zakresie wagowym. Twoje pytanie jest conajmniej bez sensu na co zwr?łcił Ci ju?ź uwagę TomCast.Co do Twojego pytania to odebrałem to jak: chłopaki, o?źeniłem się! Jak sądzicie, sex będzie udany? No bez senu .Pozdrawiam i połamania. P. S Co do tańca z gwiazdami to jakoś nie za bardzo, bo muszę sie odpowiednio schlać zanim wyjdę na parkiet, a poza tym znając moje szczęście musiałbym tańczyć ze Szpakiem.. tfu....Natomiast w Mam Talent jakby mnie zapytali co jest moim talentem musiałbym odpowiedzieć, ze doskonale potrafię wkur**ać ludzi po czym zaświeciłyby się trzy du?źe iksy i by mnie wyprosili więc ten program te?ź sobie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi