bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Pytanie jak w temacie.Od niedawna posiadam i mam parę pytań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Wiem że Simrada(tylko nie wiem który model) ma Krzysiek.@Nurek napisz do niego, powinien pomóc [emoji106][emoji4] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Warto też pisać w wątku o elite 7/9 ti. Soft ten sam Edytowane 16 Października 2017 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Od kilku miesięcy mam 7-demkę.Jeśli będę potrafił pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi.Pierwszy problem: nie widzę kart SD !W menu kończy mi się wszystko na Vessels, nie widzę Files, Find, Sun,Moon, Trip Calculator ...Może dlatego, że nie wprowadziłem PINu ? zapomniałem dodać, że karty są widoczne w Lowrance Elite 7 HDI Edytowane 16 Października 2017 przez bankroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) A czy karta działa na innych urządzeniach?Jak duża jest karta bo stare modele czytają tylko 32GB.Jak wszystko ok to włóż kartę i dopiero odpal echo lub przy uruchomionym próbować do skutku. Pamiętam że u mnie jakiejś firmy karty nie były czytane. Edytowane 16 Października 2017 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 napisałem, że Elite 7 HDI czyta.Jedna karta 8GB, druga 32GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Spróbuj włożyć kartę i przytrzymać w najgłębszym położeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 OK, za 15 minut startuję i dam znać ... brzmi kiepsko ... czytniki ?????? do dooopy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 No to jaki problem ? Naprawią na gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Tylko echo pewnie z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Działa ! I co najgorsze nie mam pojęcia, dlaczego wcześniej nie działało .Mam już całe menu .... Przepraszam za zawracanie głowy i dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Tylko echo pewnie z USA Z Włoch. Gwarancja 2 lata Edytowane 16 Października 2017 przez bankroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 To całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Właśnie na stronie Simrada zauważyłem nową wersję "siódemki", ma oznaczenie XSR.Na pierwszy rzut oka różni się obsługą 2 kart sim.Szkoda, że na stronie nie ma porównania.https://www.simrad-yachting.com/simrad/series/go-xse/go7-xsr-no-xdcr-cmap-pro/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 różni się tym, że może obsługiwać radar .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 7 XSE też obsługuje radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Chyba muszę jednak sprawdzić na żywo jak to jest z tym radarem.W instrukcji jest schemat połączenia i wzmianka że obsługuje, jednak nie pamiętam żeby u mnie było miejsce na podłączenie dodatkowego wtyku. Tak czy inaczej w moim przypadku rozważania teoretyczne radaru i tak nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 7XSE nie obsługiwało, 9XSE tak. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Go9 XSE obsługuje radarGo7 XSE nie obsługuje radaruGo7 XSR obsługuje radar hough Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Po co człowiekowi na ry ach ten radar?Chyba żeby wiedział z której strony zbliżają się Policja lub PSR???? Jak rozmawiałem z policjantami podczas kontroli o ich sprzęcie mieli SIMRADA 16 lub większego i do tego radar to powiedzieli że radar nie włączony bo jest szkodliwy dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 zdarza się (i to często), że ludzie mają taki sprzęt na łodziach morskich, albo pływają z nim nie na takich "kałużach" jak WJM ....Dziwne pytanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Dokładnie, wybierz się na morze i przy najbliższej mgle szybko poczujesz potrzebę, szczególnie jak okolica ruchliwa. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Stycznia 2018 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Radary też potrafią kłamać. Ale nie ma nic innego do wykrywania tyczek oznaczających sieci. Większe obiekty widać na AIS (małe nie musza tego instalować). No i kapitanat przy wątpliwej pogodzie (mgła, nawet mała) nie wyda zgody na wyjście z portu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Źle się wyraziłem.Ja cały czas pisze o jeziorach.zapomnkałem o tym że są tu ludzie którzy łowią w morzu. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez nurek28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Są jeziora i jeziora.Weźmy takie Venner lub Vettern .... nie mówię o Eire czy Górnym .... Mówiąc poważnie - SIMRAD Go to nie jest sprzęt TYLKO i WYŁĄCZNIE do namierzania ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bankroot
Pytanie jak w temacie.
Od niedawna posiadam i mam parę pytań ....
Top użytkownicy dla tego pytania
81
47
39
34
Popularne dni
4 Gru
34
5 Sie
20
28 Paź
18
29 Mar
16
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 81 odpowiedzi
cabage 47 odpowiedzi
count_martin3z 39 odpowiedzi
siarq 34 odpowiedzi
Popularne dni
4 Gru 2018
34 odpowiedzi
5 Sie 2018
20 odpowiedzi
28 Paź 2018
18 odpowiedzi
29 Mar 2018
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
o co bys sie martwil w Polsce ? masz gwarancje wysylasz i tyle. Masz do kogo sapac, masz gwaranta, masz rzecznika praw konsumenta , nie widze żadnego problemu w PL.
Koza11
Paweł, Krzysiek @ nurek28 ma tę maszynkę. Generalnie - obsługuje totalscana i ss3d, nie rysuje map poprzez GenesisLive, bo jej nie posiada- jak każdy simrad. To chyba z grubsza. Na morze też się nada
SkiDivPL
Właśnie na stronie Simrada zauważyłem nową wersję "siódemki", ma oznaczenie XSR. Na pierwszy rzut oka różni się obsługą 2 kart sim. Szkoda, że na stronie nie ma porównania. https://www.simrad-yachting
Opublikowane grafiki
347 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi