bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Pytanie jak w temacie.Od niedawna posiadam i mam parę pytań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 W moim przypadku i pewnie wielu z nas do namierzania i sprawnego poruszania się po wodzie. Co do radaru to pewnie super sprawa.Kiedyś oglądałem film jak małe przeszkody jest w stanie rozpoznać radar simrada i staneło na tym że potrafi rozpoznać boje z toru wodnego. P.S. Miałem na myśli jeziora w polsce a nie jeziora wielkości naszego województwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 W takim razie cieszę się, że mój model nie posiada radaru.Jestem gadżeciarzem i jeszcze kusiło by mnie żeby sobie to ustrojstwo kupić A na morze wybieram się łodzią ze sternikiem a nie łupinką wędkarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Nowe aktualizacje są już dostępne na stronie.http://downloads.simrad-yachting.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Zainstalowałem i się miło zaskoczyłem język pl pozostał . Już widzę że ten fisch rewel mi się bardzo przyda razem z blokadą dna daje bardzo dużo możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norcem Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Fishreveal ładnie wygląda na demo ???? Na wodzie jest wg mnie kaszana. Zapewne przez przetwornik z wąskim stożkiem.Nie znalazłem nigdzie opcji zmiany na szerszy. Z chęcią zobaczył bym jak to w rzeczywistości wygląda u innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Fish reval bazuje.na odczytach z tradycyjnego sonaru. Jeśli będziesz używał 83khz czy innego , to z niego będą dane na di. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Czyli to jest połączenie dwóch widoków w echu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) No inaczej chyba byc nie chce , bo jak ? Tak samo jak wcześniej była opcja nakładki downscan na tradycyjny obraz, tak teraz w druga stronę. Ogólnie wygląda to naprawdę fajnie. Jest szczegółowość dna si i toni z tradycyjnego. Pomija tryb demo i marketing. Testowałem na własnych logach Edytowane 24 Marca 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Demo rzeczywiście wygląda super, już nie mogę się doczekać testów na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Najnowszy update softu dodaje też możliwość integracji serii GO z silnikami Motorguide Xi3 i Xi5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrufa8 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Panowie, gdzie jest ten tryb fishreval? Zrobiłem przed chwilą update i nigdzie ta opcja mi się nie pojawiła.Leciałem według tego filmiku :https://www.youtube.com/watch?v=PclBAaKU154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W obrazowaniu di jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrufa8 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W obrazowaniu di jestwłaczyłem, wchodzę w ustawienia częstotliwości itp, ale nic o fishreval. Na filmie widzę taka opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W bocznym menu obrazowania di jest ta funkcja. Podziel sobie ekran na 2 z jednej strony tradycyjny z drugiej di. Wejdź w system.di otwórz menu i tam.bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrufa8 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 ustawione, wchodzę w advanced i brak opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W strukture options powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 A loga jakiegoś włączyłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrufa8 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) W strukture options powinno być zdjęcia ze structure options i view. Nadal brak Wersja oprogramowania5.059,1,72 Powoli wymiękam z tym EDIT: @Siarqtzn? Edytowane 28 Marca 2018 przez mrufa8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 No włącz jakiegoś loga / tryb demo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrufa8 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Rozwiązane... po problemie i dzięki za pomoc Edytowane 28 Marca 2018 przez mrufa8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W menu echo na ekranie głównym jest do wyboru mapa, echo, structure itd.Wybierz structure i z prawej strony jest pod menu i tam na samym dole jest fish reveal.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Będzie duża różnica w jakości obrazowania i czytania dna w porównaniu SIMRAD ( XSE 9 ROW TOTALSCAN ) w stosunku do ELITE 9 TI ? Zastanawiam się co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nie będzie, ale w Simradzie masz multidotyk, a w Elite klawisze ekranowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Pr przetwornik jest ten sam . Także porównaj rozdzielczości ekranu. W simrad nie ma.lipy z dotykowym ekranem w domu. Ja bym.postawil.na simrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) No i szybsze poruszanie po menu/strojenie obrazu poprzez pokrętło tam jest.aaa- nie doczytałem- w evo3 jest pokrętło Edytowane 29 Marca 2018 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bankroot
Pytanie jak w temacie.
Od niedawna posiadam i mam parę pytań ....
Top użytkownicy dla tego pytania
81
47
39
34
Popularne dni
4 Gru
34
5 Sie
20
28 Paź
18
29 Mar
16
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 81 odpowiedzi
cabage 47 odpowiedzi
count_martin3z 39 odpowiedzi
siarq 34 odpowiedzi
Popularne dni
4 Gru 2018
34 odpowiedzi
5 Sie 2018
20 odpowiedzi
28 Paź 2018
18 odpowiedzi
29 Mar 2018
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
o co bys sie martwil w Polsce ? masz gwarancje wysylasz i tyle. Masz do kogo sapac, masz gwaranta, masz rzecznika praw konsumenta , nie widze żadnego problemu w PL.
Koza11
Paweł, Krzysiek @ nurek28 ma tę maszynkę. Generalnie - obsługuje totalscana i ss3d, nie rysuje map poprzez GenesisLive, bo jej nie posiada- jak każdy simrad. To chyba z grubsza. Na morze też się nada
SkiDivPL
Właśnie na stronie Simrada zauważyłem nową wersję "siódemki", ma oznaczenie XSR. Na pierwszy rzut oka różni się obsługą 2 kart sim. Szkoda, że na stronie nie ma porównania. https://www.simrad-yachting
Opublikowane grafiki
347 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi