Skocz do zawartości
  • 0

SIMRAD Go XSE - czy ktoś używa ?

bankroot

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie mam 3 d.

Zastanawiałem się ale odpuściłem. Swoje górki obskakuje po swojemu.

A fish revell otworzył w tym sezonie wode tak samo jak kiedyś LSS2 kiedy kupowałem HDS-a.(LSS2 był nowością i otworzył mi oczy na świat i worek z rybami się rozwiązał)

Możesz rozwinąć tę myśl? Fish reveal jeżeli dobrze rozumiem przenosi łuki ryb z widoku sonaru do widoku downscan.

• 0

Jak instalowałeś Fisha miałeś jakieś problemy. Mam u siebie PL Menu i boje się że się sypnie jak zainstaluję dodatek ...

Wejdź w opcję języka spisz aktualny kod. Gdyby coś poszło nie tak wbijasz kod na nowo i odblokuje ci aktualną wersję językową.

edit. Takie instrukcje dostałem do Hds gen3 myślę że z evo jest podobnie.

Edytowane przez albercik2

• 0

Chodziło mi o to w jakim sensie dla @nurek28 fish reveal otworzył wodę. Na pewno spoko opcja, bo jeśli sprawdzi się w praktyce to może będzie można zrezygnować z okna sonaru, a to powiększy miejsce na ekranie dla downscanu i bocznego. Looknijcie też do wątku o HDS Carbon - wrzuciłem tam info o błędach w fish reveal.

• 0

Pytanie i prośba do forumowiczów. Czy znacie dobry serwis SIMRAD lub sprawdzonego fachowca ???. Niestety moje echo po roku z małym plusem wyzionęło ducha. Z góry wielkie dzięki..

Nie wiem jak w PL ale w UK Simrad daje dwa lata gwarancji.

Edytowane przez albercik2

• 0

We Wrocławiu na ul. Długosza jest niezły serwis. 533782782 

Bardzo dziękuję za kontakt. Dzwoniłem, rozmawiałem, gość robi bardzo dobre wrażenie. Jak dalej sprawy się potoczą, dam info tutaj.

Nie wiem jak w PL ale w UK Simrad daje dwa lata gwarancji.

Niestety, ale echo kupiłem za pośrednictwem osoby sprowadzającej sprzęt prywatnie. Zaoszczędziłem parę stów, teraz ...się okaże co z tego wyjdzie i ile dołożę.