bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Pytanie jak w temacie.Od niedawna posiadam i mam parę pytań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Wiem jakie zalety ma evo2, bardziej interesuje mnie to o czym nie można przeczytać w katalogach.Jak wygląda wydajność elektroniki evo2 vs GO? Zdaję sobie sprawę, że evo3 to inna bajka niż seria GO, ale jak ma się to do poprzednika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Tomek dzwoń to powiem co i jak.Jak znajdę zdjęcie to wstawię jak wygląda szczupak na fish revel w EVO2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Tomek dzwoń to powiem co i jak.Jak znajdę zdjęcie to wstawię jak wygląda szczupak na fish revel w EVO2Wrzuć do wątku . Masz 3D Boxa ? Edytowane 14 Maja 2018 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Nie mam 3 d.Zastanawiałem się ale odpuściłem. Swoje górki obskakuje po swojemu.A fish revell otworzył w tym sezonie wode tak samo jak kiedyś LSS2 kiedy kupowałem HDS-a.(LSS2 był nowością i otworzył mi oczy na świat i worek z rybami się rozwiązał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Jak instalowałeś Fisha miałeś jakieś problemy. Mam u siebie PL Menu i boje się że się sypnie jak zainstaluję dodatek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Nie mam 3 d.Zastanawiałem się ale odpuściłem. Swoje górki obskakuje po swojemu.A fish revell otworzył w tym sezonie wode tak samo jak kiedyś LSS2 kiedy kupowałem HDS-a.(LSS2 był nowością i otworzył mi oczy na świat i worek z rybami się rozwiązał) Możesz rozwinąć tę myśl? Fish reveal jeżeli dobrze rozumiem przenosi łuki ryb z widoku sonaru do widoku downscan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Dokładnie tak. W demo wygląda to świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Dokładnie tak. W demo wygląda to świetnie.Na żywo podobno jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 A to zweryfikuje już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 (edytowane) Jak instalowałeś Fisha miałeś jakieś problemy. Mam u siebie PL Menu i boje się że się sypnie jak zainstaluję dodatek ...Wejdź w opcję języka spisz aktualny kod. Gdyby coś poszło nie tak wbijasz kod na nowo i odblokuje ci aktualną wersję językową. edit. Takie instrukcje dostałem do Hds gen3 myślę że z evo jest podobnie. Edytowane 14 Maja 2018 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Mam go 9xse. Ale spiszę w razie w ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Wyrocznia P-P twierdzi, że na 90% nie stracisz paczki pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Jak instalowałem soft z blokowaniem dna to straciłem język pl jak wgrałem fish revell to został Pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Chodziło mi o to w jakim sensie dla @nurek28 fish reveal otworzył wodę. Na pewno spoko opcja, bo jeśli sprawdzi się w praktyce to może będzie można zrezygnować z okna sonaru, a to powiększy miejsce na ekranie dla downscanu i bocznego. Looknijcie też do wątku o HDS Carbon - wrzuciłem tam info o błędach w fish reveal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Miał ktoś przy aktualizacji w Simrad-a brak w jednostkach miar : Stopnie, metry i prędkość nie w kilometrach ale w węzłach :/ Dzisiaj aktualizował opcję Fish Reveal i nie ma kilometrów tylko węzły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Jeśli język pozostał. To chyba jednostki sobie możesz ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 w ustawieniach systemu jest wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Szukałem zmiany jednostek miar i za cholerę nie mogłem znaleźć, może ktoś cyknać zdjęcie ? W zamian zrewanżuje się dibrym trunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Bez urazy..masz instrukcję obsługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Orientuje się ktoś czy Overlay Downscan będzie śmigać w modelu GO 9 XSE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaK666 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Pytanie i prośba do forumowiczów. Czy znacie dobry serwis SIMRAD lub sprawdzonego fachowca ???. Niestety moje echo po roku z małym plusem wyzionęło ducha. Z góry wielkie dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 We Wrocławiu na ul. Długosza jest niezły serwis. 533782782 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 W wątku o gen2 też wstawiłem magikow co się chwała że umia , z warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Pytanie i prośba do forumowiczów. Czy znacie dobry serwis SIMRAD lub sprawdzonego fachowca ???. Niestety moje echo po roku z małym plusem wyzionęło ducha. Z góry wielkie dzięki..Nie wiem jak w PL ale w UK Simrad daje dwa lata gwarancji. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JaK666 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 We Wrocławiu na ul. Długosza jest niezły serwis. 533782782 Bardzo dziękuję za kontakt. Dzwoniłem, rozmawiałem, gość robi bardzo dobre wrażenie. Jak dalej sprawy się potoczą, dam info tutaj. Nie wiem jak w PL ale w UK Simrad daje dwa lata gwarancji. Niestety, ale echo kupiłem za pośrednictwem osoby sprowadzającej sprzęt prywatnie. Zaoszczędziłem parę stów, teraz ...się okaże co z tego wyjdzie i ile dołożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bankroot
Pytanie jak w temacie.
Od niedawna posiadam i mam parę pytań ....
Top użytkownicy dla tego pytania
81
47
39
34
Popularne dni
4 Gru
34
5 Sie
20
28 Paź
18
29 Mar
16
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 81 odpowiedzi
cabage 47 odpowiedzi
count_martin3z 39 odpowiedzi
siarq 34 odpowiedzi
Popularne dni
4 Gru 2018
34 odpowiedzi
5 Sie 2018
20 odpowiedzi
28 Paź 2018
18 odpowiedzi
29 Mar 2018
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
o co bys sie martwil w Polsce ? masz gwarancje wysylasz i tyle. Masz do kogo sapac, masz gwaranta, masz rzecznika praw konsumenta , nie widze żadnego problemu w PL.
Koza11
Paweł, Krzysiek @ nurek28 ma tę maszynkę. Generalnie - obsługuje totalscana i ss3d, nie rysuje map poprzez GenesisLive, bo jej nie posiada- jak każdy simrad. To chyba z grubsza. Na morze też się nada
SkiDivPL
Właśnie na stronie Simrada zauważyłem nową wersję "siódemki", ma oznaczenie XSR. Na pierwszy rzut oka różni się obsługą 2 kart sim. Szkoda, że na stronie nie ma porównania. https://www.simrad-yachting
Opublikowane grafiki
347 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi