Skocz do zawartości
  • 0

SIMRAD Go XSE - czy ktoś używa ?

bankroot

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To oznaka prestiżu.....Navico wychodzi z założenia, że marce premium nie jest potrzebne mapowanie za free- nie dość że sprzęt na jachtach dostojnych, to i właściciele wymiatają na tych wszystkich C++, Platinum i co tam jeszcze na kartach wyszło... :ph34r:

Edytowane przez Maciej_K

• 0

Nie ma jak to stabilność w uczuciach ;)

A tak poważnie, to nie wiem, w co grają, być nowe wypusty simrada są biedne w nowe ficzery i choć coś "rewolucyjnego" w nie wstawią.

Swoją drogą słabe to. Nie wierzę, że programistom z Azji nie chciało się wpisywać kodu do przecież bliźniaczych urządzeń wobec Carbon

• 0

I podłączyłem telefon pod echo. Wyłączyłem szybko to opcję, bo komunikat zostaje po np. odebranym telefonie i trzeba go ręcznie wyłączać.

Po jednym dniu z nowym softem stwierdzam, że ta aktualizacja, to nic innego jak łata bugów z poprzedniej aktualizacji.

Czy ktoś doczytał może o Genesis Live na Simrady? Będzie, nie będzie?

• 0

G L nie miała być częścią planu 18.2 dla Simradów - tak mi odpisano w USA.

Poza tym to półprodukt raczej jest- sporo bugów, znikających dotychczasowych funkcji.  Może dla Simrada coś bardziej dopracowanego dłubią...Jakiś Rosjanin pisał, że 18.2 było  dla Simradów przez kilka dni- ale ja nie widziałem. Z resztą wtedy cuda się działy z tą aktualizacją na serwerach.

Edytowane przez Maciej_K

• 0

Ja nawet zrobiłem downgrade modułu 3D, bo jego ostatnia wersja softu była wypuszczona  jako łata do 18.2, gdzie ludziom zniknęły odczyty, zwiechy jakoweś  były zgłaszane. Także aktualnie nie widzę potrzeby pójścia w wersję 18.2 w Simradzie- temperaturę ogarnąłem, żadnych innych ulepszeń ostatni wypust softu nie wprowadza, także nie ma sensu narażać się na sensacje- niech to faktycznie dopracują......albo pojawi się w nowych modelach po nowym roku.

• 0

Przed chwilą sprawdziłem zabawki- AT5 shaded relief z RM nie są rozpoznawane przez urządzenie z softem 18.2, starsza wersja 59.1.72 jedzie z tym koksem....Pół dnia siedzę i dłubię....Ech Simrady, Simrady co wy robita z tymi mapami.....