bankroot Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Pytanie jak w temacie.Od niedawna posiadam i mam parę pytań .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Sorki, że pod spodem. Dobra, soft wrzuciłem i dałem reset do default. Temperatura działa i to na wszystkich skonfigurowanych od nowa nakładkach. W sumie różnicy żadnej nie widać jak w Lowrance, ale niech będzie, że jest nowszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Czyli zmiany kosmetyczne i tak naprawdę nic nie wnoszące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) To oznaka prestiżu.....Navico wychodzi z założenia, że marce premium nie jest potrzebne mapowanie za free- nie dość że sprzęt na jachtach dostojnych, to i właściciele wymiatają na tych wszystkich C++, Platinum i co tam jeszcze na kartach wyszło... Edytowane 7 Września 2018 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Mario, to moja interpretacja sarkastyczna nieco...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Czyli mapowania na Simradzie niet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Na tą chwilę nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Wy prawilni, niet.Ale zachowali potencjał do kolejnego update pt. "change rulez" Edytowane 7 Września 2018 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Mario, to moja interpretacja sarkastyczna nieco......W pełni się z nią zgadzam.Polityka Navico się nie zmieniła... - za to są spójni w podejściu do klientów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nie ma jak to stabilność w uczuciach A tak poważnie, to nie wiem, w co grają, być nowe wypusty simrada są biedne w nowe ficzery i choć coś "rewolucyjnego" w nie wstawią.Swoją drogą słabe to. Nie wierzę, że programistom z Azji nie chciało się wpisywać kodu do przecież bliźniaczych urządzeń wobec Carbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 I podłączyłem telefon pod echo. Wyłączyłem szybko to opcję, bo komunikat zostaje po np. odebranym telefonie i trzeba go ręcznie wyłączać. Po jednym dniu z nowym softem stwierdzam, że ta aktualizacja, to nic innego jak łata bugów z poprzedniej aktualizacji. Czy ktoś doczytał może o Genesis Live na Simrady? Będzie, nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) G L nie miała być częścią planu 18.2 dla Simradów - tak mi odpisano w USA.Poza tym to półprodukt raczej jest- sporo bugów, znikających dotychczasowych funkcji. Może dla Simrada coś bardziej dopracowanego dłubią...Jakiś Rosjanin pisał, że 18.2 było dla Simradów przez kilka dni- ale ja nie widziałem. Z resztą wtedy cuda się działy z tą aktualizacją na serwerach. Edytowane 10 Września 2018 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To w końcu nie pobrałeś tej aktualizacji, do której wkleiłeś sam link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To nie tak.Rosjanin pisał o update , które wyszło w sierpniu- wiesz ocb- dla carbonów pojawiało się i znikało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Aaaa. Myślałem, że o Simradzie pisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ale wg niego miało też przez chwilę być dla Simradów- ja przynajmniej nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To już chyba wolę poczekać aż wyjdzie coś stabilnego niż jakieś bety wrzucać. To nie Android w końcu [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ja nawet zrobiłem downgrade modułu 3D, bo jego ostatnia wersja softu była wypuszczona jako łata do 18.2, gdzie ludziom zniknęły odczyty, zwiechy jakoweś były zgłaszane. Także aktualnie nie widzę potrzeby pójścia w wersję 18.2 w Simradzie- temperaturę ogarnąłem, żadnych innych ulepszeń ostatni wypust softu nie wprowadza, także nie ma sensu narażać się na sensacje- niech to faktycznie dopracują......albo pojawi się w nowych modelach po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Panowie, ktoś powie jak w Simradzie Go 9 zrobić zrzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Czy ma ktoś z kolegów wiedzę , czy idzie pobrać mapy na kartę z insight genesis do Go 9 XSE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 A ja mam inne pytanie do wszystkich simradowców- czy może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć niedziałanie cieniowanych map AT5 z RM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Czy ma ktoś z kolegów wiedzę , czy idzie pobrać mapy na kartę z insight genesis do Go 9 XSE ? Na stronie simrada mapy insight są wymienione jako kombatybilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Czy ma ktoś z kolegów wiedzę , czy idzie pobrać mapy na kartę z insight genesis do Go 9 XSE ? Działają bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Działają bez problemu.To że działają to wiem ,ale czy idzie je pobrać za darmo czy trzeba coś płacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Za darmo, musisz się tylko zalogować i pobierasz mapę na swoje zarejestrowane echo Edytowane 28 Października 2018 przez SkiDivPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Przed chwilą sprawdziłem zabawki- AT5 shaded relief z RM nie są rozpoznawane przez urządzenie z softem 18.2, starsza wersja 59.1.72 jedzie z tym koksem....Pół dnia siedzę i dłubię....Ech Simrady, Simrady co wy robita z tymi mapami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bankroot
Pytanie jak w temacie.
Od niedawna posiadam i mam parę pytań ....
Top użytkownicy dla tego pytania
81
47
39
34
Popularne dni
4 Gru
34
5 Sie
20
28 Paź
18
29 Mar
16
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 81 odpowiedzi
cabage 47 odpowiedzi
count_martin3z 39 odpowiedzi
siarq 34 odpowiedzi
Popularne dni
4 Gru 2018
34 odpowiedzi
5 Sie 2018
20 odpowiedzi
28 Paź 2018
18 odpowiedzi
29 Mar 2018
16 odpowiedzi
Popularne posty
siarq
o co bys sie martwil w Polsce ? masz gwarancje wysylasz i tyle. Masz do kogo sapac, masz gwaranta, masz rzecznika praw konsumenta , nie widze żadnego problemu w PL.
Koza11
Paweł, Krzysiek @ nurek28 ma tę maszynkę. Generalnie - obsługuje totalscana i ss3d, nie rysuje map poprzez GenesisLive, bo jej nie posiada- jak każdy simrad. To chyba z grubsza. Na morze też się nada
SkiDivPL
Właśnie na stronie Simrada zauważyłem nową wersję "siódemki", ma oznaczenie XSR. Na pierwszy rzut oka różni się obsługą 2 kart sim. Szkoda, że na stronie nie ma porównania. https://www.simrad-yachting
Opublikowane grafiki
347 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi