Mirosław Pieślak Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Koleżanki i koledzy - wychodząc na przeciw oczekiwaniom, w Tartak Fly Fishing Center w Pilchowicach nad Bobrem już w grudniu odbędą się warsztaty wiązania sztucznych much. Instruktorem będzie dobrze mi znany, jeden z najlepszych polskich flytierów, kilkukrotny zwycięzca prestiżowej ligi brytyjskiej Flyfishing&Flytying - Hubert Janeczek. Polecam! Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z kręceniem much, lub od niedawna siedzisz za imadełkiem i chcesz poprawić swoje umiejętności, zapraszamy na: "Warsztaty dla krętaczy"08 - 10 / 12 / 2017 Prowadzący - Hubert Janeczek W Tartak fly fishing centerWarsztaty dla początkujących.Przybycie na miejsce warsztatów piątek 08/12 godziny popołudniowe. Kolacja godz 19.00Sobota, śniadanie godz. 09.00.Godz. 10.00 rozpoczęcie warsztatów- omówienie podstaw sztuki kręcenia, w tym narzędzia, materiały, proporcje, haczyki- jak ukręcić pierwszą muszkę, (jętka, chruścik) nimfa, sucha, mokra- pokazy kręcenia, zajęcia z kursantamiObiadokolacja godz. 18.00Wieczór, "rozmowy na luzie"Niedziela, śniadanie godz 09.00Zakończenie warsztatów.( uczestnicy warsztatów używają swoich narzędzi, lampek, materiałów)Cena 350zł - liczba miejsc ograniczona.Zainteresowanych prosimy o kontakt mailowy na tartakflyfishing@gmail.comZAPRASZAMY 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Zapraszamy! Sam bym pojechał .... ale niestety za dużo obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Spoko idea, ciekawe tylko czy Huba uczyć będzie jak robić ładne skrzydełka do mokrych much? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Uczestniczyłem raz w takim pokazie prowadzonym przez Huberta Janeczka. Muszę przyznać, że była to dla mnie najlepsza lekcja wiązania muszek. Ogromna wiedza i umiejętności. Naprawdę warto skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Spoko idea, ciekawe tylko czy Huba uczyć będzie jak robić ładne skrzydełka do mokrych much?Będzie uczyć tego czego będą się chcieli nauczyć kursanci, to nie edukacja państwowa z podstawą programową, tylko warsztaty w luźnej atmosferze. Czasu jest sporo, więc można albo zdać się na podążanie za programem zaproponowanym przez Huberta, ale znajdzie się na pewno czas na tematy zgłaszane przez konkretne osoby. Przynajmniej ja kiedyś byłem na takich i tak to wyglądało. Tak się złożyło że byłem trochę bardziej zaawansowany od pozostałych osób i Hubert na życzenie przekazał mi know how na trochę wyższym levelu niż wstępne założenia programowe warsztatów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Przy okazji to wielka prośba. Jeżeli któryś z kolegów będzie nagrywał część poświęconą kręceniu, bądź chociaż wybrane fragmenty poczuję się zobowiązany otrzymując nagranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Jak mieszkałem w Jeleniej Górze to mnie mucha nie interesowała a teraz mieszkam 1000km dalej... ehhhh. Przyznam, że zazdroszczę możliwości uczestnictwa w imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi