AdasCzeski Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Uwielbiam targ... Toro więcej foto z "marketu" poproszę. Targ jest miejscem magicznym, kilka lat mieszkałem przy Rynku Łazarskim w Poznaniu. Obecnie mam do niego i innych dość daleko, by robić codzienne zakupy. Niemniej to przepiękne miejsca. Z podróży najmilej wspominam suk w Marakeszu i suk w Adagirze. Miejsca gdzie spotyka się życie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Na mnie najwieksze wrazenie zrobil targ w Addis Ababa, w Etiopii Tam nawet Skandynawia moglaby sie nauczyc jak sie robi recycling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Domyślam się o co chodzi w Etiopii... acz nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi