grunwald1980 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Witkadzisiaj przyszla zamowiona Lexa , ma luz wzdluzny na korbie dosc znaczny,tatula ma duzo mniejszy, praktycznie niewyczuwalny, kastking jeszcze mniejszy od tatuli praktycznie zerowy. Czy uzytkownicy moga zabrac glos? Luz montazowy czy wada fabryczna? Kolowrotek moge odeslac, zalezy mi na czasie poniewaz w czwartek jade do Polski na urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Znam problem. Może już po terminie, ale na przyszłość warto sprawdzić. Czy na trzpieniu zębatki, pomiędzy korbką a gwiazdą hamulca jest podkładka? Jeśli nie ma, dopasuj jakąś o grubości 0,6-0,8mm i dobrze dokręć. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Chyba nie ma nie pamiętam, jestem już w Polsce więc nie mam jak sprawdzić. Nawinalem plecionke i pojechałem wczoraj na ryby. Mi bardziej pasuje lexa niż tatula, zwija plynniej, lepiej rzuca, mniej placze. Łowiłem na luźnej szpulce, rzutowy na 1 albo 0 nie pamiętam. Żadnych bród. Na tatuli przy tak samo docisnietej szpuli conajmniej 6, niżej pełne skupinie i kciuk ma co robić. Dzięki za pomoc. Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi