pretorian297 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Licze na podpowiedz osoby która bylaby w stanie ocenić na Fotkach co to może być za Blank , z tego co moge odpowiedzieć gdy mam Kijek w ręku to blank jest Koloru Mocno Ciemnego , tak naprawde trudno jest mi cokolwiek innego powiedziec by naprowadzić kogokolwiek do odpowiedzenia dla mnie na nurtujące mnie pytanie o Jaki rodzaj blanku może chodzić do zbudowania Tego Kijka. Może ktoś pomoże ........Pozdrawiam. P.S. odznaczone że od 7g ale strzela jak z procy już od 5gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Tutaj to może pomóc jedynie jasnowidz, bądź .......... twórca wędziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jeżeli jest lakierowany na czarny mat (a tak wygląda), to może być to St.Croix z SCII, uncjówka 9'. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Zapytaj @Mekamil'a. Wydaje mi się, że on mógł budować ten kijek... Edytowane 2 Maja 2013 przez pepe_79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi , juz napisalem do @mekamil'a ...... i czekam za odpowiedzia ..........pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 A może to jakiś CTS lakierowany u Krzyśka w FISHING ART. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Albo to blank Cabelasa i najprawdopodobniej tak jest lub jak Krzysiek wspomniał wild river sc II. W ciemno obstawiam Cabelasa gdyż Mekamil kręcił na tych blankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Czy ja ten kij na Lipówce widziałem ostatnio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Ostatnio byłem w świeto spiningistów czyli 01.05. Roku Pamiętnego na Zalewie w Wrześni i fakt Pokazałem Kijek jednej osobie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 moim zdaniem wędki - ks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) No to właśnie mi go pokazałeś I tez powiedziałem że to może być kij od Kamila , pamiętasz ? Edytowane 4 Maja 2013 przez DawidGno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Jest to na 99% kij od Kamila. Mam 2 wędeczki od niego i są opisane identycznym charakterem pisma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tak Panowie od Kamila , dostałem priv odpowiedz , niestety nie pamięta jaki to blank , no szkoda bardzo ale w pełni rozumiem przy takiej ilości kijaszków jakie przerobił , ale dzieki za zaangażowanie w podpowiedzi .. Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Powiem szczerze,- jestem pod wrażeniem!!!! Co prawda bardzo osobliwy opis mógł coś zasugerować ale również jego minimalizm mógł nic nie oznaczać...Jak to się mówi w dojczlandi ,- kapelusz z głowy!!!!W kategorii tropienia jerkbait jest najlepszy na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jest to na 99% kij od Kamila. Mam 2 wędeczki od niego i są opisane identycznym charakterem pisma:)Potwierdzam, to jest pismo Kamila . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam.Czy któryś z kolegów pomoże rozszyfrować na jakim blanku została zbudowana wędka oraz czy gdziekolwiek jest możliwość dostania owego blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) To wędka robiona w Anos . Z tego co kojarzę to Oni jakoś po swojemu blanki opisywał chyba... tu masz blank 3 generacji.... Edytowane 17 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam, Tu niestety tylko wrozka moze pomoc, najlepiej wedkarska i nie jest to bynajmniej zart Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Fakturą maty jakoś mi przypomina Talona Explorera, ale to jedynie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 uuu...straszne wieści..bo patyk kapitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zadzwoń do pana Andrzeja . Nie odmówi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Może to coś ci wyjaśni http://www.fishingcenter.com.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=59, choć wędki z pod tego szyldu ciągle się pojawiają choćby na all...o i może by tak zapytać sprzedawcy o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 uuu...straszne wieści..bo patyk kapitalny Jestes z Gdanska wiec poszukaj Ossowskiego, ktos musi miec na niego namiary, wedki wisza na portalu aukcyjnym wiec moze sie uda chociaz jak to Loomis to nie ma szans na taki blank, moze gotowa wedka do ewentualnej przerobki gdzies z jebaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dziękuję koledzy.spróbuję zadzwonić i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jestes z Gdanska wiec poszukaj Ossowskiego, ktos musi miec na niego namiary, wedki wisza na portalu aukcyjnym wiec moze sie uda chociaz jak to Loomis to nie ma szans na taki blank, moze gotowa wedka do ewentualnej przerobki gdzies z jebaja.No właśnie może z jebaja ino jak tego szukać skoro nie wiem jednoznacznie co to za blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi