MarcinZ Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Marcin do czego Ci ten katalog, wziąłeś blank do ręki, stwierdziłeś że będzie fajna boleniówka, tu buduj kija . Żaden katalog nie da Ci tego co masz teraz a mianowicie blanku w łapie.Pochwal się jak zbudujesz wędkę.Chciałem sprawdzić fabryczne dane kijka ...zakres wyrzutu itp...Ale tak na oko ma cw 21-25 gram max. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Ktos slyszal o takim blanku: CTS Q3108 #6Co to za seria, jakies info?Muchowy Quartz zbudowany z s glass , do linki nr 6. Prawdopodobnie 10 stóp i 8 cali w trzech częściach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Witam.Panowie mam taki kijek do przeróbki...Niestety nie wiadomo co to za blank, chodzi o markę.Opisany jest jak na zdjęciach.Może ktoś wie co to.?Pozdrawiam. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Kolego czy blank jest koloru czarnego czy bordowy matowy?Podpowiedź druga zrób zdjęcie grubości blanku(ścianek) tak poglądowo.... Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Fred A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Stawiam na talona ale zawsze możesz zapytać u źródła... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Poszedł priv z podpowiedzią o ile informacje się potwierdzą to odpowiedź jest jest w tekście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 A taki dolnik. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 To na 99% dwudziestoletni kij na blanku Talona...... Kombinowane było tylko z opisem bo przeszacowywano je ze względu na pancerne jak na owy czas grubości blanku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi