Andrzej Stanek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Cześć Dla niezdecydowanych który z maluchów wybrać, kilka fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 No to dałeś do pieca Andrzeju. Bliźniaki dwujajeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Nooo nie wiem co Cię tak rozbawiło... A jeśli już to z dwóch różnych jaj...Ten drugi jest Kumpla z forum. Miałem zrobić mały teścik i przy okazji kilka fotek... Tak też się stało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Bardzo ładne, ciężko się zdecydować który wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ładne fakt ja bym do strzału im korbki powymieniał-jednemu i drugiemu.Nic nie mówię ale jak wyjdzie mała Ryoga w rozmiarze 50 a powiadam wam że tak się stanie to przebije to wszystko na łeb na szyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 cardiff juz ma wymienione z korkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 cardiff juz ma wymienione z korkowychUchwyty też bym powymieniał a korkowe to już w ogóle jest jakieś nieporozumienie.Cardiff chyba ładniejszy przez te złote ale i subtelne akcenty.Suma sumarum jeśli chodzi o design Daiwa zdecydowanie wiedzie prym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 która daiwa, bo jakoś te wszystkie, przypominają bardziej batmobile i inne straszydła , po za presso. To ich chyba najładniejszy był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Tomek o tym młynku nawija (Ryoga 1016HL) tylko jak wyjdzie w rozmiarze 50...Mnie też on bardzo pasuje, stał się nr JEDEN. A był czas, że przedkładałem nad niego CC 101. Bądź tu mądry...Jeśli chodzi o urodę, to jak u mnie Cardiff jest piękniaśny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Heh ale CC51DC ma terkutkę Ładne zdjęcia, wręcz katalogowe Andrew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 która daiwa, bo jakoś te wszystkie, przypominają bardziej batmobile i inne straszydła , po za presso. To ich chyba najładniejszy był.Michumm, jak dla mnie to Alphas R-Edition, czy steez to bardzo ładne multiki, presso również, ale w nim to raczej zasługa zestawienia czerni z pomarańczem. Tak czy owak najlepsza jest RYOGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dla mnie na wygląd to Calcutta, a na jakość to eee... nie wiem nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Patrząc na pojemność szpulki obstawiałbym za Conquestem. Pytanie za 100 punktów?! Czy szpulki są kompatybilne do obu multików? Gdyby tak było, to chcąc tuningować sprzęt wystarczy tylko dokupić ekstra szpulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Szpulka z Cardiff-a DC podchodzi pod CC 51DC i kręci. Nie wiem jak to wygląda rzutowo. W drugą stronę brak współpracy. Widać to na fotkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniolo Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 CC51dc ma przekładnie z innego materiału niż cardiff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam, a można prosić o ceny na Polskę tych cudeniek,zauroczył mnie Cardiff ( ogólnie, gdyż owego posiadam w rozmiarze 201) i obecnie choruję na mniejszego brata do lekkiego casta.Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Tu masz cenę: http://www.mefistofishing.pl/shimano-cardiff-51s-dc-p-419.ht ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 W Polsce to chyba tylko w jednym miejscu możesz to dostać... ahhh ubiegłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Cenki dość,dość! No to trzeba poczekać na okazję z drugiej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jak masz dużą skarbonkę to może się skuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No!od Ciebie to w ciemno można brać.Stan lepszy niż fabrycznie nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi