Endi Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 czy ktoś z uzytkowników widział na oczy to magiczne urządzenie do otwoerania tylnohamulcowców nowej generacji, podobne do odkręcajki do slowikow, hmm mikro słoiczków tzw. wrench knob ? oczywiscie to można otworzyć za pomocą niestandardowego narzędzia, to było przerabiane x razy na forum, napisałem do holenderskich i brytyjskich japończyków postaram się coś takiego zakupić. czsami po serwisie czymś innym ta plastikowa nakrętka nieco traci wigor swojego gwintu i nie bardzo chce się wkręcić, oczywiśći trzeba przytrzymać złoty ring tym wihajstrem. jezeli ktoś kupił idealnie pasującą częsc zamienna, to prosze aby się podzielił tą informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja sobie radze w taki sposób że biore sobie np. telewizor ucinam kabel i tak ściskam A tak na poważnie to ten sposób jest jak najbardziej bezpieczny dla kołowrotka. Nic nie ma prawa się porysować 100 procent skuteczny i nie trzeba kupywać tego ustrojatwa.Sprawdzałem to nawet na stradicu gtm gdzie ten pierścien jest węższy i też pomaga. Pozdrawiamfish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Fish no niezły patent na to ustrojstwo Pomysłowy Dobromil z Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Tylko telewizorów już troche zepsułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Fish no niezły patent na to ustrojstwo Pomysłowy Dobromil z Ciebie . Jakoś se ludzie muszą radzić... Przecie im nowszy kołowrotek, to nie rozbierzesz Pan bez wiertarki, spawarki, laserowego czytnika i atomowego budzika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja sobie radze w taki sposób że biore sobie np. telewizor ucinam kabel i tak ściskam o matko bosko, teraz dopiero to zauważyłem respect mate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 O to Panu chodzi !!! http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=2903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 O to Panu chodzi !!!tak, większoć z nas widziała to już gdzieś zapewne.jednak z kabelkiem kolegi wyżej odpada w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 juz leci/plynie/toczy się do mnie! kupilem na ebayu.uk przyznam sie szczerze żę przyjemnie w tym serwisie UK, troche angielskiego trzeba dać, ale nie ma najmiejszych problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jeśli można wiedzieć to ile to to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 19,99GBP + przesyłka kolo 10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Za cholere bym tyle nie dał a do mojego tp ci4 i tak by nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 oczywiscie ze by pasowało, została mi wyslana cześć ze scheamtu TP CI4 4000SRA, wrench knob... koszt zakupu zwroci mi sie w okolo miesiac. więc nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ale ten drugi element z tymi dwoma bolcami do tp zbędny chyba będzie bo w tp na dupce nie ma otworów.A pierścień ma takie dwa nacięcia po przeciwległych stronach i tam na kluczu powinny być takie dwa zęby chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 tamtego nie kupilem, nie wiem co to i na schemacie tego nie ma, i jak kolega zauwazył nie jest potrzbne zaciskajka do słoików jak najbardziej! drogo no ale coż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Hmmmmm... Między innymi DLATEGO odrobinę chromolę Shimanko i te ich wynalazki... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Hmmmmm... Między innymi DLATEGO odrobinę chromolę Shimanko i te ich wynalazki... :lol: To tak jak ja! Hamulec w kolowrotku odkrecam krecac pokretlem na szpuli. Do tego uzywam dwoch palcow, zwykle prawej reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No ja też wole przedni ale chciałem sprubować tego nowego tp ci4 a za takiego z przednim zapłacił bym trzy razy tyle. Swoją drogą rozkręcałem go ostatnio boże jakią on ma małą przekładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) co jak co odradzam kupno jakeigo kolwiek kolwrotka z tylnym hamulcem powyzej 2004 roku.... Edytowane 8 Lutego 2013 przez Endi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Hmmmmm... Między innymi DLATEGO odrobinę chromolę Shimanko i te ich wynalazki... :lol: To tak jak ja! Hamulec w kolowrotku odkrecam krecac pokretlem na szpuli. Do tego uzywam dwoch palcow, zwykle prawej reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi