Alexspin Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Biorąc pod uwagę to co dla Słupska zrobił Prezydent Biedroń, to może dobrze że Prezes Rudnik też jest ze Słupska? Może Słupsk stanie się "wylęgarnią" ludzi, którzy trzeźwo i dobrze myślą nie tylko o własnej kieszeni co jest priorytetem "Dobrej Zmiany". Edytowane 26 Maja 2018 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Tyle ze prezydent miasta ma ogromne uprawnienia (rownież w samowolce i szkodzeniu, co widzę w Krakowie) w porównaniu z prezesem PZW. O p. Rudniku słyszę dużo dobrego, od osób które go poznały. Tylko ze jest on w mało zabawnej sytuacji, bo na dole (okręgi ) nadal jest często beton i bezwład , a na górze (ZGW, Ministerstwa) , kompletne lekceważenie wędkarstwa i ochrony wód w ogóle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Czy będzie dobrze????. Mam wątpliwości:" Z dniem 26 maja 2018 roku, Uchwałą NR 30/V/2018 Zarząd Główny PZW zawiesza Zarząd Okręgu PZW w Koszalinie. Na czas zawieszenia Zarządu Okręgu, na stanowisko Pełnomocnika ZG PZW powołano Sławomira Połomskiego.W załączeniu treść Uchwały Zarządu Głównego w tej sprawie." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Widocznie zarząd koszaliński zasłużył sobie na to. Podobnie powinien być zawieszony zarząd sieradzki, zniszczony rybostan w Warcie, Zb. Jeziorsko to pustynia. Za to pieniążki od rybaków zebrane i ciekawe co się z nimi stało, bo na pewno nie poszły na zagospodarowanie i zarybianie tak pięknej i niegdyś rybnej rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Nie wiem ale to chyba jakiś k....wa żart:http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/202402/60/jubileuszowe_wydawnictwo_na_70lecie_pzw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Nie wiem ale to chyba jakiś k....wa żart:http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/202402/60/jubileuszowe_wydawnictwo_na_70lecie_pzw???? ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Nie wiem ale to chyba jakiś k....wa żart:http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/202402/60/jubileuszowe_wydawnictwo_na_70lecie_pzw Dlaczego żart?Jesteś jaroszem? Mięso ryb to jak wołowina wieprzowina, czy inne... A że w Polsce aktualnie ryb brak to przypadek szczególny... stąd inne ich traktowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ja p......., jaka żenada 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ja p......., jaka żenadaPrzesadzasz Chcieliśmy to mamy. Ja tam na Grześka bym stawiał. Mądrzejszy gość. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Nie wiem ale to chyba jakiś k....wa żart:http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/202402/60/jubileuszowe_wydawnictwo_na_70lecie_pzwMnie to nie dziwi zupełnie- kupując kartę w tym roku przysłuchiwałem się rozmowom wierchuszki koła, wzmocnionej szefem powiatowym ssr-u - na temat która panierka jest najlepsza i nie przywiera do patelni: padały rekomendacje kukurydzianej, jęczmiennej, krupczatki. ..Można wyjść z betonu, ale beton z człowieka - tu już ciężko.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Nie wiem ale to chyba jakiś k....wa żart:http://www.pzw.org.pl/zgpzw/wiadomosci/202402/60/jubileuszowe_wydawnictwo_na_70lecie_pzwJedni wydaja znaczki , drudzy plakietki a ZG. broszurkę. Z drugiej strony to przecież w każdym kole dba się o wyborców prezesów i zarybia tak aby na święta lodówa była pełna . Przykład idzie z góry - TAKI KRAJ. Edytowane 12 Marca 2020 przez Rajfel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Nie masz zielonego pojęcia o zarybieniach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 na temat która panierka jest najlepsza i nie przywiera do patelni: padały rekomendacje kukurydzianej, jęczmiennej, krupczatki. ..Można wyjść z betonu, ale beton z człowieka - tu już ciężko....Żadna nie przywiera jeśli element wypanierowany kładziemy na b. gorący tłuszcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Żadna nie przywiera jeśli element wypanierowany kładziemy na b. gorący tłuszcz.Aleś im teraz poradził ???? Będą musieli do książki errate wydawać ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 na 100lecie związku będzie cały felieton "Sieci biodegradowalne z recyklingu-sposoby wybierania miejsca, sztuka rozkładania nocą z łodzi, tłumaczy Wacław Kręciwąs" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Niestety, pewnie czekają nas kolejne ograniczenia. Tym razem zakazy wejścia do lasu z powodu suszy i zagrożenia pożarowego. Oj niewesoły ten rok i "majówka"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zapisz się do PZŁ będziesz mógł do woli w lasach ,,urzędować" , a nawet polować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zapisz się do PZŁ będziesz mógł do woli w lasach ,,urzędować" , a nawet polować .Myśliwi przynajmniej ruszyli cztery litery do pomocy przy gaszenia pożaru w Biebrzańskim Parku Narodowym.Co w tej sprawie robił Wajrak i reszta lewackich pseudoekologów? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi