Tomek TJ Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Może ktoś orientuje się, gdzie można kupić folię alu tłoczoną taką jak na jogurtach, masłach itp.Z jogurtów wszystko krótkie a potrzebny kawałek o dł 14-16cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Popytaj kucharzy w dużych restauracjach, stołówkach etc. Korzystają z 5 l wiader śmietany które zaklejane są takim płatem folii średnicy około 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 dzięki, mam znajmego co ma dużą restaurację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliweX Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) gdyby była potrzeba dysponuję nieograniczoną ilością foli pet koloru silver/gold (jedna strona złoty, druga srebrny) grubości wedle życzenia - od 50 mikronów do 350 mikronów.prócz podanego koloru wiele wiele innych m. in czerwiń, niebieski, żółty ... Edytowane 22 Października 2017 przez oliweX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Karol a czy on ma jakieś tłoczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliweX Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 750gr.kawa [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Folia z kawy ma ok 20cm a jeszcze znalazlem taka 15cm na 15 cm.2kg czekolada na goraco [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Poszukaj folia do patynek (wieczka aluminium) Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 platynki produkują firmy pod konkretne zamówienie, pewnie trzeba kupić z 10tys szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Zawsze też można poszukać odbiorcę hurtowego w swojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Pewnie tak hehe, kiedyś widziałem na alleg..pojedyncze rolki ktoś sprzedawał.Ale są na JB woblery oklejane taka folia także pewnie gdzieś można dostac [emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Ja ostatnio trafiłem w Kauflandzie bardzo fajną taśmę aluminiową ma bardzo dobry klej, jest wytrzymała, a przy tym cienka, świetnie odwzorowuje szczegóły.Cena bardzo ok, niecałe 5 zł jeśli woblery nie mają powyżej 5 cm szerokości to mógłbyś na spokojnie zastosować. Łuski odcisnąć jakąś siateczką albo nożykiem przelecieć klasyczną szachownicą. Edytowane 27 Października 2017 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja czasem używam takiej taśmy. Alu, tłoczona ciekawie, z bardzo mocnym klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Podobny wzór ma ta spod denka od margaryny:-) Też fajnie się sprawdza przy wobkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja czasem używam takiej taśmy. Alu, tłoczona ciekawie, z bardzo mocnym klejem.A gdzie ją nabyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 A gdzie ją nabyłeś?Dał mi ją kolega z pracy, który zajmuje się izolacją i ocieplaniem rur. Niestety mieszkam w UK, więc nie wiem, czy takie coś jest dostępne w Pl. Najlepiej będzie, jak zapytasz kogoś, kto zajmuje się na budowach tunelami wentylacyjnymi, one są bardzo często wykończone amelinium , a ta właśnie taśma, służy do łączeń, czy raczej do zakrywania łączeń alu w kanałach went. lub rurach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Proponuję popytać przez znajomych o ludzi pracujących w takich firmach w Warszawie lub coś w okolicy, hurtownie went. lub materiały dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 folia aluminiowa spożywcza bywa tłoczona. Widziałem taką w rossmanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi