Adrian Tałocha Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 WitamCzy ktoś z was miał do czynienia z tymi kijami http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/savage-gear-salt-ccs-g7-a2-p2107-k19014.html lub orientuje się gdzie można je obejrzeć w Krakowie lub okolicy?Interesuje mnie model 2,60 metra 30-70 i 2,90m >60 Szukam spina na suma który nie wykonczy mnie po godzinie łowienia, jeśli macie propozycje inne niż beastmaster to również chętnie się z nimi zapoznam.Przynęty jakimi łowię są do 50-60g. Jeśli jest podobny temat proszę o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Ja kupiłem team dragona silver spinn 30-100g 2.40m. Lekki i poręczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi