Czez Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Nabyłem ostatnio jerka Cormorana Cora-Z pomalowanego na okonia, z metalową kulką w środku.Wszystko fajnie ładnie, ale podczas sobotniego jerkowania wspomniany jerk, na sporej przestrzeni, odarł był mi się ze swego uroczego okoniowego malunku. Fajnie wygląda w środku, nie powiem, kuleczkę widać...itd., ale chyba nie o to chodzi. Zaznaczam, że nie miałem żadnego zaczepu, w nic twardego betonowego/kamienistego nie przywaliłem, nie miałem też brania. Całośc wygląda tak jakby po prostu farba odchodziła od powierzchni woblera.Mieliście tego typu przypadki, czy też mam niefarta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 A może ktoś wpadł na pomysł aby podrobić Cora-Z?I taki się Tobie trafił.Jeżeli kupiłeś w sklepie, to idź zareklamuj. Nie powinno być z tym problemów. pozdrawiamrafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Kupowałem w Jerku, więc o podróbach na 99% nie ma mowy, ale faktycznie przejdę się tam i popytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 @Czez, mam identyczny model. Nie stwierdziłem podobnej sytuacji jak w twoim jerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 też mam identycznego jerka i wszystko jest w porządku,widać trafiłeś jakiś wadliwy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Chinczykowi na lakierni (Koreanczyk?) rece drgnely, ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Byłem w Jerku, nie ma problemu, wymienią, zareklamują Nie zmienia to faktu, że dostałem kociej mordy gdy to zobaczyłem, stąd to pytanie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi