Skocz do zawartości
  • 0

Przyczepa do łodzi bez wyciąganej belki.

Lucas

Pytanie

Panowie ma ktoś namiary na przyczepy bez wyciąganej belki z oświetleniem? Zależy mi żeby światła były wypuszczone z tyłu oczywiście led z którymi można wjeżdżać do wody. Miałem tak przy mojej obecnej typu "SAM" i do nowej większej łodzi też bym chciał takie rozwiązanie. Coś na wzór amerykańskich. Ktoś ma jakieś namiary? Pomysły?

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Lucas ja robiłem u Suski radom ul Kozienicka dokładnie taka o jakiej piszesz

Mają jakąś stronę? 

Dokładnie o coś takiego mi chodzi. Taką jak na foto mogę zakupić ale dopiero w maju i badam rynek bo potrzeba mi wcześniej...

post-52585-0-95069700-1508695378_thumb.jpg

Edytowane przez Lucas

• 0
Trochę wąska, do łódki nie przystaje.

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

• 0

Cymerman oni też chyba takie produkują, są też w ofercie sempera :)

Potwierdzam - mam taką - Cymermana. Niestety ma pewne wady - słabo jest ocynkowana w niektórych miejscach po pierwszym sezonie (tylko słodka woda i to co pada z nieba) pojawiły się miejsca z rudą - będę reklamował. Niektóre elementy są znitowowane co uniemożliwia regulację. W mojej przyczepie są błotniki plastikowe - wchodzę na nie, ale bez przekonania. Wyciągarka jest najtańsza jaka mogła być (linka się strzępi). Oświetlenie na tradycyjnych żarówkach. 

Po gwarancji będę zmieniał sposób resorowania na wahacze - na niespodziewanych dziurach/uskokach wszystko skacze - co mi się nie podoba.

Cena u sempera - 4.9k. Zalety - dopasowana do łodzi, trap do wodowania, kołyska na tyle, lampy odchylane na boki.