einstein Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam.W kalendarzu wędkarskim na 2018r , wydanym przez DBT spółka z.o.o z Łodzi,podana jest informacja,że wymiar ochronny troci jeziorowej,sandacza i szczupaka wynosi 60 cm. I tu mam pytanie ; Zanosi się na zmianę ,czy to po prostu błąd w druku.Coś się komuś obiło o uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Obowiązujący RAPR nic nie wspomina o tym.. http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/3/wiadomosci/39226/pliki/rapr_2016_tekst_jednolity_po_zmianach_uchwala_204_zg_pzw_26082017.pdf Obstawiam błąd w druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dobrze że pomylili się we właściwym kierunku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einstein Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 A ja już miałem nadzieję. Żeby nie być gołosłownym; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Obowiązujący RAPR nic nie wspomina o tym. http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/3/wiadomosci/39226/pliki/rapr_2016_tekst_jednolity_po_zmianach_uchwala_204_zg_pzw_26082017.pdf Obstawiam błąd w druku.Przecież to juz dawno nieaktualne. Obowiązujące wymiary macie w pozwoleniach na dany okręg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ważne zmiany w Okręgu Mazowieckim na 2017 rok. Wymiary ochronne: - boleń do 45 cm - brzana do 50 cm - klen i jaź do 35 cm - lin do 30 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi