pitt Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 to ile mial ten wasacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 około 92cm. Sezon się kończy, nie wiem czy Jarek zdąży w tym roku... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 @JarokowalPiękny sumcio,gratuluje. Dobre te lowisko macie,@Baloo wiedzialeś gdzie się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 20 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Jeszcze nie, jeszcze nie... <_< Póki co nie przekroczył magicznej bariery metra, więc nosi zaszczytny tytuł czeladnika. Z uwagi na fakt mojego niewielkiego wzrostu, sumy łowione przezemnie tez są mniejsze ... jak by to wyglądało gdybym łowił ryby wieksze niż ja sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Fajne rybki. U mnie w Łopolu niestety sumów ani widu ani słychu, a po przejściu meliorantów Odra wyglada jak duży rów melioracyjny. Jak mniemam wąsate rybki łowicie poniżej stopnia na litere R., a czy macie wyniki w górze tj. okolice Bajkału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 @Darecki - witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Witaj @DareckiJezeli jestes z Opola To my z jednej wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 @Darecki, witaj na naszym forum. Zachęcam do wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam. Shad chytasz jakieś wąsale na naszym wioskowym odcinku Oderki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 1 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Fajne rybki. U mnie w Łopolu niestety sumów ani widu ani słychu, a po przejściu meliorantów Odra wyglada jak duży rów melioracyjny. Jak mniemam wąsate rybki łowicie poniżej stopnia na litere R., a czy macie wyniki w górze tj. okolice Bajkału? Tak Sumy są łowione na tym odcinku, ale nie tylko Pływamy poniżej Wrocławia, ja nie bywam wyżej ... może Mateusz, ale nic o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witajcie chłopaki z Opola. dużo słyszałem o sumkach z okolic Bajkału. W tym roku tam nie pływałem, bo sumki dobrze gryzły ponizej Wrocka i tam mam znacnie bliżej. Jednak w przyszłym roku trzeba bedie poświęcić trochę czasu także i na górny odcinek. Swego czasu było tam wielkie zgrupowanie sumów podczas pracy pogłębiarki. Obecnie nie wiem jak to wygląda... Słyszałem tylko wieści o sumach poniżej Wrocka. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Na opolskiej z sumem kicha, z sandaczem po zabiegach regulacyjnych też nie najlepiej. Za to okoń bierze w najlepsze, zaczyna się czas na grubego, coraz częściej trafiają się 30+. A i na Turawie trudno się nudzić.Planuje na przyszły sezon nabyć poton z silnikiem. Doradzicie jaki typ jednostki sprawdza się na rzece, a i daje się bezproblemowo transportować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi