Zaworek Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Witam Wszystkich serdecznie !Nazywam się Marcin Gałka, tworzę przynęty na trocie, szczupaki, bolenie, okonie, pstrągi, sandacze, głównie są to blachy wahadłowe oraz obrotowe. W tym wątku będę przedstawiał co tam udaje mi się stworzyć. Miło będzie uzyskać opinie oraz wskazówki do dalszej pracy. Przynęty tworzę na bazie doświadczeń swoich jak również na bazie doświadczeń innych wędkarzy dlatego bardzo cenię każdą radę Tutaj stadko trociowych przysmaków 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Marcin, no nareszcie!!! Super, że dołączyłeś i prezentujesz swoje cuda ... już niedługo sezon startuje więc ... prezentuj swoje dzieła! Pozdrowienia z Torunia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Cześć Marcin, Super że wreszcie się ujawniasz, czekam niecierpliwie na rozwój wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 O widzę że i ja będę odwiedzał wątek .Złom to moje ulubione przynęty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Witam na forum kolejnego klepacza. Mam nadzieję, że będziemy wspólnie wymieniać się doświadczeniami zarówno z zakresu wykonywania wahadeł jak i samego wędkowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Brawo - Piękne i pewnie skuteczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 No i wejście smoka ładne wahadełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Niezmiennie mnie raduje rozwój polskiego rzemiosła wędkarskiego. Przez długi czas stało ono (to rzemiosło ) głównie woblerami i muszkami. Od pewnego czasu z podziwem obserwuję prawdziwy renesans wytwórców wszelkiej maści "żelastwa". Cuda, które tworzycie z kawałka metalu są tyleż piękne, co skuteczne i dlatego bardzo dziękuję, że pokazujecie tutaj swoje prace. Liczę na dzielenie się zarówno zdjęciami przynęt, jak i poradami "warsztatowymi". W dobie dominacji miękkich przynęt. dzieła z metalu często okazują się skuteczniejsze. To nie tylko historia, ale dzięki takim pasjonatom, nadal żywa część spinningu. Witaj we własnym wątku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Milo ze sie ujawniles,ale wymieniac doswiadczeniami to Ty nie lubisz bo juz na fb chcialem zaczerpnąc info o pewien wzorek i mnie spławiłes ale witam i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Milo ze sie ujawniles,ale wymieniac doswiadczeniami to Ty nie lubisz bo juz na fb chcialem zaczerpnąc info o pewien wzorek i mnie spławiłes ale witam i pozdrawiamO ja nie dobry co prawda nie pamiętam co bym Cię spławił, zawsze staram się być uprzejmy, musiał być jakiś powód, który Ci podałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nie ma co wspominac,chlopaki tu na forum podpowiedzieli jak uzyskac ten wzorek pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Mało jest tak chętnych do wymiany się doświadczeniem co Marcin, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Do tego stopnia, że w pudełku mam podarowaną od Marcina blachę, od tak, bo miło było jak się spotkaliśmy i pogadaliśmy. Nie miałem się nawet czym odwdzięczyć. Problem mam tylko taki, że boję się nią rzucać, coby jej nie urwać... Chyba trzeba będzie pomyśleć o nabyciu jakiejś partii, bo kupnymi już takiego strachu rzucać nie będzie. Mam w każdym razie taką nadzieję Pozdrowienia Zaworek i mam nadzieję do zobaczenia nad Drwęcą w styczniu?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Marcinie no w końcu tu zagościłeś! na FB już dawno polubione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Pozdrowienia Zaworek i mam nadzieję do zobaczenia nad Drwęcą w styczniu?! Wpadaj śmiało, będę nad rzeką w listopadzie i grudniu w celu antykłusowniczym to miejsca bytowania troci będę miał ogarnięte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Td5iIXVVGHY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 O proszę, kolega @zandermafija odkopał taki filmik Polecam również jeszcze ten, w którym opowiadam co nieco o prowadzeniu wahadła i coś tam pod koniec filmu udaje się wydłubać https://www.youtube.com/watch?v=gFyP3lzztDE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Dawne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Chętnie rzuciłbym okiem na pstrągowe wahadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Chętnie rzuciłbym okiem na pstrągowe wahadełka Tutaj mam zdjęcie takich właśnie, łowię na nie pstrągi, a okonie również nimi nie gardzą 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 witam kolegę klepacza ładne wahadła robisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Piękne te wahadełka z niecierpliwością czekam na szczupakowe. Dzięki jednemu z tutejszych rękodzielników odkryłem na nowo ich moc gratuluję i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 25 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Piękne te wahadełka z niecierpliwością czekam na szczupakowe.Co do szczupakowych, Alga, Gnom, Mors i Kussamo (lub jak kto woli Heinz)Alga: Gnom: Mors: Kussamo, tutaj wersja 10cm i 17cm I takie stadko: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Tutaj mam zdjęcie takich właśnie, łowię na nie pstrągi, a okonie również nimi nie gardzą Ja poproszę o podanie danych technicznych "tych cudek". ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Co do szczupakowych, Alga, Gnom, Mors i Kussamo (lub jak kto woli Heinz)Alga:DSC05855_1.jpg Gnom:DSC05856_1.jpg Mors:DSC05857_1.jpg Kussamo, tutaj wersja 10cm i 17cm DSC05745_1.jpg I takie stadko:DSC07214_1.jpgNormalnie mnie zatkało ???? Piękne te wahadła a czy to aby napewno do łowienia? ???? Strach do wody wrzucać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Zapytam z czystej ciekawości , inspiracja są wahadła Pawła Nadrowskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi