Zaworek Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Sebastian, przynęty wykonuję od 17 lat, znam Pawła i dawno temu Paweł pokazał mi co nieco Zaczynałem od obrotówek, potem były wahadła. Myślę, że każdy rękodzielnik wzoruje się częściowo na innych, nawet Paweł jak zaczynał to inspiracją dla niego były wahadła Pana Kaczmarka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 No skoro tak to uczeń przerósł mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Bez przesady Pomimo podobieństwa, każdy rękodzielnik ma sówj własny styl, inne wygięcie wahadeł, a co za tym idzie inna, niepowtarzalna praca przynęty. Każdy rękodzielnik daje to "coś" od siebie by tchnąć trochę swojej duszy w przynętę, i to jest to ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Cześć Marcin,wiele pozmieniało się w dekorowaniu Twoich wahadełek. Ja zatrzymałem się na takich (kolekcja Twoich wahadełek) : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Obrotówki też są u mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Cześć Marcin,wiele pozmieniało się w dekorowaniu Twoich wahadełek. Ja zatrzymałem się na takich (kolekcja Twoich wahadełek) : Obrotówki też są u mnie ŁAŁ !!!!!!!! Ale niespodzianka ! Ile to lat temu było ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Oj dawno . Na początku lat 2000, chyba jeszcze na Rybim Oku albo na allegro kupiłem od Ciebie. Stare dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 26 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Na 100% Rybie Oko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Też tak obstawiałem . Tyle lat ukrywałeś się przed światem . Edytowane 26 Października 2017 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 27 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Nie ukrywałem się, gdzieś tam byłem Tera wyglądają tak: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Coraz bardziej kusi mnie powrót do korzeni łowienia z wykorzystaniem tak smacznie i starannie wykonanej biżuterii ! Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Piękne blaszki i te wzornictwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Piekne wahadelka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Tym razem trochę obrotówek, jedyne części, których nie zrobiłem sam to drut, strzemiączka i koraliki kolorowe, reszta własnoręczna robota 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 U la la! Biżuteria z górnej półki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Bardzo ładne , aż mi się oczy zaświeciły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Tym razem trochę obrotówek, jedyne części, których nie zrobiłem sam to drut, strzemiączka i koraliki kolorowe, reszta własnoręczna robota DSC07383_1.jpgDSC07372_1.jpgDSC07373_1.jpgDSC07374_1.jpgDSC07375_1.jpgDSC07376_1.jpgDSC07377_1.jpgDSC07378_1.jpgDSC07379_1.jpgDSC07380_1.jpgDSC07381_1.jpgUuulala no piękne ???? prezentują się super ???? a jak z waga i rozmiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Rozmiar to long 3, waga tych akurat to 15 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Serce się raduje jak się patrzy na takie cacka.Gratuluję warsztatu. Widać dobre wzorce i niewątpliwe poczucie estetyki. Górna półka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dawno mnie nie było no to odpalam petardę !!! Wysokie "C" ! Tak zwane Double Blade - "Podwójne Ostrze", w stanach łowna przynęta na Musky, ale myślę że Esoxowe mamuśki nie pogardzą takim pysznym kąskiem ! Trochę się natrudziłem by odpowiednio dobrać wyprofilowanie skrzydełek, ale po wielu próbach mam to !!! Dodać należy że chwosty wykonane przez Jarosław Mydłowiecki, pięknie falują podczas prowadzenia przynęty. Chwosty wykonane na solidnych kotwicach. Długość przynęty między 17 cm, a 24 cm, waga 21 gram 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Kolejne arcydzieła. Ech, gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce, to po 100 latach bym takich nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Coś pod nowy sezon 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Zaworek mistrzostwo świata. Mam pytanie , one są pomalowane lakierem? Zabezpieczone? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi