trout master Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Aaaaa. Jeżeli chodzi ci o "świeżutki wypiek" no to nie pomogę. Nowości to zawsze zagadka, nie tylko dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 A Starą wersję scotta posiadasz ? Jeśli tak to mógłbyś coś napisać jakie wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 jak by ktoś był zainteresowany, tylko że 2 kawałki:http://flyfishing.pl/komis/msg.php?id=98389&offset=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Paweł powiem tak miałem serie G2 i G serię G2 w 9 stopach do linki 5 i nijak się ma do serii G to dwa zupełnie inne charaktery .G 803/3 jest to mój najbardziej ulubiony kij do suchej na lekko , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny-hunter Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 witam. Jestem zainteresowany również kupnem Scotta g-seri ( wedka pod sucharka w 4# i 8,8" ) . Mam pytanie do Pawła czy juz udalo sie zakupić wymarzoną wędke i jakie sa pierwsze wrażenia? A moze wybór padł na cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Paweł powiem tak miałem serie G2 i G serię G2 w 9 stopach do linki 5 i nijak się ma do serii G to dwa zupełnie inne charaktery .G 803/3 jest to mój najbardziej ulubiony kij do suchej na lekko , Potwierdzam ;-) zarówno to że kolega miał te wędki jak i to że to zupełnie inne kije . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Witam, Wędka jest już od miesiąca u mnie wykonanie jak przystało na scotta pięknę wędki scotta i thomas zawsze mnie urzekały, po miesiącu leżenia na półce wczoraj były pierwsze testy na trawniku czekam jeszcze na linki ze stanów płyną. Wędka pracuje pięgnie głęboko ma bardzo szybkie recovery myślę że do łowienia na krótkich dystansach do 15 m będzie to chyba najlepsza wędka jaką mogłem wybrać. Wczoraj były testy z Winston energy wf4 ta linka przeciążona zbyt do tej wędki przy dłuższych rzutach czuć potem poszło rio gold wf4 tutaj bardzo przyjemnie, myślę jeszcze o royall wulf jutro wrzucę szczegółowe fotki żeby zaprezentować tą zabawkę. Wędke kupowałem w USA znacznie lepsza cena niż u nas. Do wyboru miałem Heliosa 2, Winstona Air i Winstona LS ale chciałem mieć coś troszkę innego niż masowa produkcja i myślę że był to strzał w dziesiątke, hociaż narazie na sucho Edytowane 24 Lutego 2018 przez MaverikZagan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam, jak obiecałem poniżej kilka fotek nowego zakupu całość uzupełnia kołowrotek taylor 3/4 diammeter 75 mm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIQUES Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Piękny zestaw ☺ wykonanie super☺ linki brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Dmyszewicz Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Paweł, jak będziesz na rybach, niech ktoś zrobi Ci fotę z proflu podczas holu lub zaczepu. Zdjęcia podłogowe jakkolwiek pokazują ładne przedmioty, jednak nie mówią niczego czym ów wędka jest jako narzędzie do łowienia ryb. Nie powiem połamania bo szkoda kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 To jeszczę chwilę trzeba poczekać na takie zdjęcia ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Witam, jak obiecałem poniżej kilka fotek nowego zakupu całość uzupełnia kołowrotek taylor 3/4 diammeter 75 mm który to model, bo nie mogę dopatrzeć na foto - można info z praktyki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Na ostatnim zdjęciu widać: GS884/4czyli Scott G Series 8'8 #4 w czterech częściach:-) Porównywałem bezpośrednio do Winstonów WT 8'6 w klasach 4 i 5. Scotty niewątpliwie lżejsze w dłoni i z jednej strony jakby dynamiczniejsze ale z linkami brakowało mi czegoś co nazywam "pociągnięciem" linki. Nie wiem jak wypadają w praktyce nad wodą.....do tego etapu nie doszliśmy.....tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Ja ślepy, faktycznie - kapsel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Na ostatnim zdjęciu widać: GS884/4czyli Scott G Series 8'8 #4 w czterech częściach:-) Porównywałem bezpośrednio do Winstonów WT 8'6 w klasach 4 i 5. Scotty niewątpliwie lżejsze w dłoni i z jednej strony jakby dynamiczniejsze ale z linkami brakowało mi czegoś co nazywam "pociągnięciem" linki. Nie wiem jak wypadają w praktyce nad wodą.....do tego etapu nie doszliśmy.....tomaszek11Spróbuj rozszerzyć wymach, mòj 7'7 #5 to lubi, ale to dość specyficzne parametry i moje spostrzeżenia mogą nie przekładać się na pozostałe kije z serii. Bardzo fajnie chodzi z linką ego microskagit #5. Edytowane 17 Września 2020 przez mack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Tak, czy inaczej to piękny kijek jest i basta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Co odznacza to 12" pomiędzy opisem a hook keeper? Oryginalnie tak jest czy to jakaś wstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 WitamJest to oznaczenie 12 stóp FabrycznePowinno być też 20 stóp zaznaczone na wedziskuKłaniam się Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 WitamJest to oznaczenie 12 stóp FabrycznePowinno być też 20 stóp zaznaczone na wedziskuKłaniam się Marian12" to 12 cali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Ok. A po co? Wzornik pod wymiar ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 OczywisciePomyliłem się Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Pytanie o G2 (884), pomijając dynamikę, czy gnie się stosunkowo głęboko pod obciążeniem, czy wyraźnie wyczuwalna jest praca środkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi