peresada Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 chciałbym się pochwalić moim rekordowym szupakiem - 98cm złapanym w zeszłą sobotę na s. fasto pozdraiwam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 pikny - nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Graulacje. Śliczniutki Złów go jeszcze raz na koniec roku to już będzie metrówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Pikna Bestia Podejrzewam że to Irlandzka bestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 @Peresada, gratuluję. Piękny szczupły. ...złapanym w zeszłą sobotę na s. fasto...- nazwałeś jerka Fatso podobnie jak nazywa go przewodnik A.Zdun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 rasowy, gratulki a teraz to w trawie biora, albo mi sie wydaje, bo woda taka zielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Pitt w dziesiejszych czasach eutrofizacja przez nawozenie nabrala takiego tempa, że w niektoych miejscach woda zarasta zanim zdazysz wobka do niej wrzucic - nie mowiac juz o wyholowaniu ryby i zrobieniu zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 sorry ale ze względu na operacje której musiałem poddać rybę ograniczyłem się do jednej foty i siup do wody, nie oglądałęm się raczej na tło poniżej trochę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Pitt w dziesiejszych czasach eutrofizacja przez nawozenie nabrala takiego tempa, że w niektoych miejscach woda zarasta zanim zdazysz wobka do niej wrzucic - nie mowiac juz o wyholowaniu ryby i zrobieniu zdjecia @mifek ty siersciuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 peresada@ bardzo ładny szczupak i ładne zdjęcie. Szczególnie to drugie. Gratuluję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Graulacje. Śliczniutki Złów go jeszcze raz na koniec roku to już będzie metrówa. No pewnie W sam raz na wigilijny stół :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Gratuluję, piękna ryba. Ehh, choćby mieć przez chwilę takiego na kiju....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 piękny gratuluję miałem nieco mniejszego w niedz na Zegrzu, na małą pływającą Rapalę. poszedł przy łodzi. nie wiedział że i tak byłby ułaskawionyGRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Cześć,Piękna ryba i szczerze gratuluję! W jakiej wodzie go złowiłeś? Rzeka, jezioro, kanał? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 witam!dziękuje za gratulacje. rybę załapałem z brzegu na rzece Suck. jest to niezbyt duża ale urodziwa rzeka. łączy się ona z rzeką Shannon - najsłynniejsza rzeką szczupakową w Irlandii. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Tym bardziej gratulacje. Taki piękny szczupak złowiony w rzece to prawdziwy okaz! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Taka rybka w rzece to faktycznie nie częstoi się trafia. Chyba nawet w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 witam!rekord długo nie wytrzymał:szczupak 107cm złapany dziś na rzece shannonoczywiście ryba po focie wróciła do wody pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 No proszę... Czyli i na rzece można dorwać piękną metrówkę. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 @peresada, gratuluje, ja ciagle sie rozmijam z moja metrowka A na co go skusiles?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 23 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 dzięki za gratulacje ryba skusiła się na 12-centymetrowego perch`a salmo pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 @Peresada, gratuluję życiowego szczupłego. Ładna ryba. @Baloo, np. w Holandii największe szczupaki są łowione szczególnie na dużych rzekach. Miałem okazję zobaczyć kilka zdjęć z okazami 120-130 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Tak wiem, tyle że w Holandii rzeki mają nieco inny charakter. Jakoś patrząc na nasze zdewastowane rzeki utarło mi sie w głowie, ze tak wielkie ryby to duża rzadkość. <_< Tam gdzie cywilizacja jest daleko przed nami nie jest to wyznacznik, jak się okazuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi