BOB1 Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) Skoro już są rezerwacje na przyszły rok to można zapoczątkować nowy wątek ...Będzie powtórka z tego roku z tym, że od połowy września...Św. Anna, żółty domek.(Rogu, namówisz właścicieli aby wymienili czajnik elektryczny? ...obecny cieknie z obudowy ) Edytowane 28 Października 2017 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 No to ja będę drugi. Na zaproszenie Gunnara (właściciela Pike Strike Senoren) będziemy w jego prywatnej studze (personal cottage) w Nättraby. Szkiery Karlskrony, termin - pierwsza połowa czerwca. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ja chętnie dołączę do kogoś "na wyprawę" Upierdliwy i gadatliwy jestem, poza tym same superlatywy (o ile te pierwsze 2 cechy uznamy za przywary ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ja chętnie dołączę do kogoś "na wyprawę" Upierdliwy i gadatliwy jestem, poza tym same superlatywy (o ile te pierwsze 2 cechy uznamy za przywary )I negocjator jeszcze do kompletu Maj jak i w tym roku to samo nieduże, klimatyczne jezioro. Polaków mało, ryb sporo A druga wyprawa - rozważam Szwecję, ale daaaaaleko. Zatoka Botnicka i w górę. Być może to będzie sierpień, bo to już może być tamtejsza jesień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Z zasady wyjazdy oragnizuję sam. Wtedy jakoś tak w portfelu lepiej, a i satysfakcja większa jeśli wszystko idzie zgodnie z planem i nie ma niespodzianek.Na razie "tfu tfu" wszystko gładko Co nie zmienia faktu, że liczę się z niespodziewanymi zdarzeniami losowymi.Północna Szwecja jeszcze mało odkryta, to i trudniej trochę wyjazd zorganizować, ale jeszcze około 10 miesięcy jest, więc zobaczymy. Gdyby szło po złej myśli, mam kilka sprawdzonych typów, które warto zawsze odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 To teraz moja kolej : 2018 nie jadę do Szwecji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 ...mam nadzieję, że wymyśliłeś coś duuuuuużo fajniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 To teraz moja kolej : 2018 nie jadę do Szwecji A kiedy jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 ...mam nadzieję, że wymyśliłeś coś duuuuuużo fajniejszego HiszpaniaHiszpaniaHolandiaHiszpaniaHiszpaniaHolandiaHiszpania ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 A kiedy jedziesz? Ostatni raz wedkarsko byłem w 2008...Niewedkarsko w sierpniu 2017Niewedkarsko będę w sierpniu 2018.Takie są plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 To teraz moja kolej : 2018 nie jadę do Szwecji No i myślę na bank.... Irlandia! W końcu w moje strony ktoś z jb zawita. No bo nigdzie lepszych esoxów nie znajdzie.... a tu masz !!! Samo H i to pełną gębą! HiszpaniaHiszpaniaHolandiaHiszpaniaHiszpaniaHolandiaHiszpania ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 No i myślę na bank.... Irlandia! W końcu w moje strony ktoś z jb zawita. No bo nigdzie lepszych esoxów nie znajdzie.... a tu masz !!! Samo H i to pełną gębą! eee tam, w irlandii to już były dwa zloty jerka, pierwszy chyba z 8 lat temu.zdecydowanie fajo było :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 eee tam, w irlandii to już były dwa zloty jerka, pierwszy chyba z 8 lat temu.zdecydowanie fajo było :-)Do trzech razy sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Też bym chciał Hiszpanie ale daleko własnym wozem żeby jechać , już bliżej do Finlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Robert, nie obraź się, ale to dział "Wieści znad wody", a Ty snujesz plany.Co powiesz na zmianę tytułu wątku na "Plany 2018", albo na "Gdzie w 2018-tym"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Planów nie snuję. To tylko miejsce na meldowanie co i jak w Szwecji w 2018. To koledzy robią z tego wątek "co, gdzie i jak w 2018" Ale "róbta co chceta" albo co wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Pierwszy, przyszłoroczny meldunek otworzy nowy wątek, jak zawsze. A tutaj chwalmy się, kto planuje jakieś ciekawe wojaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Mnie czekaja odwiedziny mojego starego znajomego przewodnika w Kanadzie. Juz nie moge sie doczekac. Rezerwacja jest na koniec czerwca/poczatek lipca. Od czasu wyjazdu z USA juz tam dwa lata nie bylem, a muskie od tego czasu napewno jeszcze podrosly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 No to ja będę drugi. Na zaproszenie Gunnara (właściciela Pike Strike Senoren) będziemy w jego prywatnej studze (personal cottage) w Nättraby. Szkiery Karlskrony, termin - pierwsza połowa czerwca. Mały.jpgRekompensata od Gunnara za pewne niedogodności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Rekompensata od Gunnara za pewne niedogodności ?Dokładnie. Zachował się. Honorowy facet - jak powiedziała moja żona. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Gadda...a powiedz mi skąd to poczucie winy u Gunnara...??? że taki prezent zrobił skoro o całe zamieszanie obwiniasz Eventur...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Wina leży po obu stronach. Gunnar miał wyłączony telefon, a jak nie przyjechaliśmy o 14.00 (jak się prawdopodobnie nas spodziewał) to nawet przeznaczoną dla nas łódź wynajął na weekend szwedzkiej ekipie. Eventur nie powiadomił Gunnara, że płyniemy dziennym promem i będziemy u niego ok. 20.30, a telefony panów z obsługi klienta były wyłączone... Masz jeszcze jakieś wątpliwości? Kiedy Gunnar w niedzielę rano odsłuchał w końcu nasze wiadomości głosowe i SMSy, zjawił się w ciągu godziny swoją prywatną łodzią z 25 KM silnikiem i oddał ją nam na cały tydzień do dyspozycji. Kiedy , ze względu na chorobę mojego kolegi, powiadomiliśmy go, że skracamy pobyt i wyjeżdżamy we środę zamiast sobotę, zjawił się z tym vouczerem i bardzo nas przepraszał. Ani ja go o nic nie prosiłem, ani nie oczekiwałem czegoś takiego... Po prostu facet się zachował. W odróżnieniu... Edytowane 4 Listopada 2017 przez Gadda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 ... Gunnar po prostu "ma jaja" i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 No spoko....ale ja tu żadnej winy Gunnara nie widze....nie zjawiliscie się więc zrobił sobie wolne....mimo wszystko miło z jego strony że tak się zachował....i raczej "posiadanie jaj" nie ma z tym nic wspolnego...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 A ja widzę, nie zjawili mu się goście opłaceni od 8 miesięcy. Powinien próbować skontaktować się z Eventur i wyjaśnić przyczynę. Wyłączony telefon w dniu tzw. zmiany turnusu (sobota). Skandal!Tak szczerze mówiąc to ja się wcale nie powinienem kontaktować z Gunnarem. To Eventur powinien go poinformować, o której przyjeżdżamy - to przez nich załatwiałem bilety promowe... A co się stało kiedy poprosiłem ich o zmianę terminu powrotu? Poinformowali mnie, że termin zmienili i jestem im winien 400 zł.!!! Dlatego twierdzę, że wina leży po obu stronach... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi