Mateush Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Wprawdzie zagranica od jakiegoś czasu to mój chleb powszedni , lecz mam plany na wrzesień i październik . Złowić Łososia w UK Rekonesans odbył się wczoraj , keltów tam na lekarstwo , chyba , ale rzeka daje ryby właśnie wczesną jesienią i to ładne ryby . W międzyczasie powędkuję na innych ciurkach w poszukiwaniu dużych kropasów i innych łososiowatych . Garbuski w rezerwie a inne drapieżniki w zasadzie przestaję dostrzegać Wczoraj byłem na inauguracji sezonu , właśnie za łośkiem , nic nie złowiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Rugia w maju,Polska w czerwcu,Szwecja w październiku .Na więcej urlopu nie stać [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Wprawdzie zagranica od jakiegoś czasu to mój chleb powszedni , lecz mam plany na wrzesień i październik . Złowić Łososia w UK Rekonesans odbył się wczoraj , keltów tam na lekarstwo , chyba , ale rzeka daje ryby właśnie wczesną jesienią i to ładne ryby . W międzyczasie powędkuję na innych ciurkach w poszukiwaniu dużych kropasów i innych łososiowatych . Garbuski w rezerwie a inne drapieżniki w zasadzie przestaję dostrzegać Wczoraj byłem na inauguracji sezonu , właśnie za łośkiem , nic nie złowiłem Mat nie wiesz ze w UK tylko springery sie licza? Jesienny losos to juz nie ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Na flaja nie łowię to moge nie wiedzieć [emoji6] Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Panie i Panowie, niestety życie pokrzyżowało mi plany i zmuszony jestem zrezygnować z zaplanowanego na maj wyjazdu... Może ktoś będzie chętny wskoczyć do zacnej ekipy na moje miejsce Rejon Nadre Dalelven (Hedesunda), domek 4os, dwie łódki aluminiowe z silnikami, licencja w cenie. 11-18 maja. Transport samochodem z Polski (dwie osoby z Rzeszowa i jedna z Gdańska). Koszt ok 1200zł + prom. Możliwe 1 ew 2 wolne miejsca. Info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Hedesunda to fajna miejscówka z dużym potencjałem. Urozmaicone typy łowisk Ja kupiłem dzisiaj bilet na samolot na czerwcowy wypad do Finlandii czyli można zacząć odliczać dni Edytowane 15 Lutego 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dobra znajoma rodziny przeprowadziła się w zeszłym miesiącu do Uppsali i oczywiście serdecznie zaprasza. A to już tylko 50-60 km do Hedesundy Mi jeszcze w głowie zaświtał pomysł z Alandami, rzut beretem z Turku - w sam raz na 2-3 dniowy wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 W końcu dojrzałem do wyjazdu muchowego - kierunek Słowenia. Może ktoś chcialy sie dołączyć do majowego ewentualnie wakacyjnego wyjazdu (wersja ekonomiczna). Z grubsza licencje 1000 zł/osoba + paliwo 500 zł / osoba + nocleg pokój lub kemping 50-100€/osoba + może przewodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Pierdolnac wszystko i wyjechac na stale do Szwecji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Pierdolnac wszystko i wyjechac na stale do Szwecji.Ładnie jest ale w Norwegii ładniej. Gdybym był 2x młodszy tak bym zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Ja tez jestem juz starawy,ale to marzenie nie daje mi spokoju.Na starosc cos mi sie nalezy. Edytowane 20 Marca 2018 przez Darek64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ja już opłaciłem prom i kwaterę i podobnie jak w 2017r zawitam w okolice Karlskrony w sierpniu. Tym razem z kobietą, córką i psem Zamiast łodzi kajak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Ja klasycznie jak co roku Finlandia Ruovesi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Turku (czerwiec) Św. Anna (wrzesień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 No dobra, moje dziewczyny też chcą pływać więc na parę dni będę miał łódkę chętnie kupię małe slidery 5-7cm, chce zarazić córkę w momencie pięknych brań 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grin88 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 koniecznie łódka bo na miejscówkę kajakiem nie dopłyniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 koniecznie łódka bo na miejscówkę kajakiem nie dopłyniesz Grzesiu już wszystko jest zaplanowane, da się dojechać kajakiem A wodowanie to 5minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seam Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 W dniach 01-09.06.2018 wybieramy się na szkiery w okolicach Vasterviku. Niestety część ekipy zrezygnowała i mam do odsprzedania bilet na prom, samochód + kierowca z głównej rezerwacji. Wyjazd Gdynia – Karlskrona w Piątek 1 Czerwca o 19.30, powrót Karlskrona – Gdynia Sobota 9 Czerwca o 9.00. Taryfa Economy, koszt 500 zł. Więcej info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 jeden z planów tegorocznych się ziścił. Madagaskar zaliczony. Rekordowy GT na poppera zaliczony Taki z gatunku 50+ Były też mniejsze, w tym pięć ponad metrowych. Za miesiąc Morze Czerwone... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius_2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Poszukuję chętnego na wyjazd na jezioro Boren (Szwecja) w dniach 6-14 czerwca br., bo jedna osoba zrezygnowała. Koszt to 1890 zł (prom, dojazd busem, domki, łódki). Szczegóły na priv lub 502 705 307. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Uzupełniając mój wpis.To 4 wyjazd na Ruovesi .Maj 2015 -rozeznanie było słabo dużo drobnego szczupaka .3 sztuki 100 + i małe sandacze .Lipiec 2016 r - dużo fajnych szczupaków 90 cm ,4 metrówki ,w końcu sandacze ale max 60 cm .Czerwiec 2017 szaleństwo jeżeli chodzi o szczupaki kilka metrówek ,sandacze jak jazgarze łowimy w niewyobrażalnych ilościach w granicach 30-70cm , ale tylko jedna ryba 70 + . Wrzesień 2018 zobaczymy bo już kawałek wody znamy Ja klasycznie jak co roku Finlandia Ruovesi . Edytowane 18 Maja 2018 przez rothen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 (edytowane) Znaczy się woda dookola Rouvesi odradza się bo pare lat temu dostała nieźle w palnik , no i ta coraz lepsza znajomość z wodą daje wynikiTomek Edytowane 18 Maja 2018 przez kostom63 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) w ramach wykonanych planów na 2018 dwa tygodnie temu wróciłem z Morza Czerwonego.Ryby fajnie współpracowały, najwięcej na poppery i stickbaity, trochę na jigging.Bardzo fajna łódź baza z klimatyzowanymi kabinami, dobą kuchnią i dwie szybkie motorówki z przewodnikami.6 dni mocnego poppingu, ale warto było. Tym razem wielką radość sprawiły mi tuńczyki zębate "Doggy". Największy wyholowanymiał nieco ponad 20 kg, ale taka jedna lokomotywa oceniana na 40+ lub nawet 50+ trzy razy "trącała" poppera 130 g, odprowadziłago do samej łodzi.... Wracam po nią jesienią ! Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Muskie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi